Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GU-50 SE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Link-urile din Google Photos nu se deschid corect (cel putin la mine), cele cu YT functioneaza.

Eu l-am mai vazut si pe FB, am urmarit cumva parcursul constructiei, ce pot sa zic-> arata f bine!! Felicitari pt constructie si pt rabdare:aplauze, chiar e un amplificator construit in spiritul DIY, pana si panoul frontal l-ai prelucrat singur la cnc.

Ai facut si ceva masuratori pe osciloscop? sau vreun FFT cu semnalul de iesire? Eram curios si de performatele sale electrice (daca pot fi impartasite).

Link spre comentariu

Adevărat, nu se vad imaginile de nici un fel... păcat!

Oricum, felicitări pentru realizare!

Ingrijit realizat, eram curios pe schemă, trafo de iesire vad ca sunt de la Toroidy... .

Super faină carcasa și Vu-metrele!

Unde se pot vedea pe FB?

Editat de 300B SE
Link spre comentariu

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări