blacklight Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Va salut si bine v-am gasit, am si eu o problema sa-i zic asa cu o masinuta electrica a copilului meu.Problema este in felul urmator ea vine din constructie cu motoarele ei de 12v 35w fiecare insa merge prea incet si am un hoverboard dezmembrat si as dori sa pot modifica cumva sa-i dau jos acele motoare si sa le pun pe acestea de hoverboard in locul lor pentru ca sunt mult mai puternice si mai rapide insa apare problema de control deoarece la 12v n-o sa mearga ele fiind de 36v.Cum as putea eu sa le pot controla pentru ca au si mai multe fire si eu as vrea sa ramana partea de control al masinutei pentru ca are si telecomanda si ma ajuta foarte mult.Asa as putea sa dau toata electronica afara si sa-i pun acumulatorii si sa mearga doar inainte si inapoi din pedala ei dar nu mai am eu controlul telecomenzii. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Nu e vorba doar de tensiunea motoarelor. Hoverboardul, bicicletele și trotinetele electrice folosesc motoare BLDC (motor de curent continuu fără perii) ce sunt comandate de controllere cu frecvență variabilă. Și ar trebui să faci modificări complicate ca să muți electronica aferentă și să modifici senzorii folosiți de hoverboard, care la o mașinuță nu ar ajuta cu nimic. Dacă ții la siguranța copilului, nu crește mult viteza mașinuței fiindcă se poate accidenta iar tu nu vei putea reacționa întotdeauna suficient de rapid. Link spre comentariu
blacklight Postat Iulie 2, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2023 Deci sa inteleg ca eu nu pot folosi motoarele respective fara electronica hoverboardului?din ce am vazut eu senzorii nu sunt in motoare Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Motoarele de hoverboard sunt foarte simple, dacă ai desfăcut un dinam de bicicletă ai să vezi ceva similar și acolo.Un stator bobinat trifazat și o ,,colivie,, externă magnetică. Toată treaba e făcută de partea electronică și tranzistorii de putere, care creează câmpul rotitor necesar. Presupunând că totuși ai reuși să faci modificarea, viteza obținută ar fi periculoasă pentru copil. Link spre comentariu
blacklight Postat Iulie 2, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2023 Copilul are 5 ani si masinuta e pentru 1-4 ani si se vede ca nu mai duce greutatea lui de aceea as vrea sa o modific,trebuie sa existe o solutie ca daca e sa cumpar una e foarte scumpa naiba sa le ia. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Păi dacă mașinuța a fost concepută să susțină un copil de până la 4 ani, crezi că mărirea puterii motoarelor e soluție ? E ca și cum ai vrea să pui pe un Tico motor de Ferrari și să crezi că va rezista...dar sigur se va rupe în două. Vinde mașinuța depășită la un preț rezonabil cuiva căruia îi e de folos așa cum e și la ce iei pe ea adaugi diferența până la una mai potrivită copilului.... Link spre comentariu
PacMan Postat Iulie 18, 2023 Partajează Postat Iulie 18, 2023 La 5ani este timpul să învețe mersul pe bicicletă. Dezvoltă echilibrul, musculatura și agilitatea. Sau este timpul să cumperi un calculator de jocuri și să-l transformi într-un cartof de canapea. Alegerea ta, responsabilitatea de asemenea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum