mihaib11 Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Buna ziua, detin cateva bucati OT 100 nefolosite, in ambalaj original Foaia de catalog se gaseste aici, http://tubedata.milbert.com/sheets/049/8/8005.pdf. Sunt interesat de o colaborare pentru constructia unui amplificator, urmand ca restul de lampi sa ramana ca si pret pe executie. De altfel, sunt interesat si sa le vand. Mai detin un lot numeros de ECC81 si EAA91 Siemens Rohre, noi, in ambalaj Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 OT100 au fost folosite in sonorizari gen CFR, stadioane.... Fara pretentii de hi fi..... Tuburile incep sa mearga bine de la 1250V in sus..... Din pacate transformatoare de iesire nu se gasesc, sunt si greu de facut, numar mare de spire, plus izolatie pe masura.... Datorita numarului mare de spire, capacitatea parazita si inductanta de pierderi sunt mari, ce duce la pierderea inaltelor, defazari, distorsiuni, etc deci un sunet slab calitativ. Ar trebui vandute, si luate tuburi mai uzuale, pt care se gasesc trafuri iesire. De ex un 6C33C lucreaza cu tensiune mica, traful necesita putine spire, ceva mai groase = mai usor de bobinat, se poate face chiar si acasa.... Link spre comentariu
simson Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Sunt tuburi deosebite, sunet inecalabil, vorbesc in cunostinta de cauza. Aberatii cu tensiuni de mii de volti... merg excelent la 600V tensiune anodica in configuratie Single Ended mod in care se obtin 15-18 W sunet deosebit.Spun din experienta si nu din aiureli. Adevarat ca in push pull ptr. 250W este necesar 1250V anodica, dar cine se avanta la asa ceva. Cum nimic nu se obtine gratis, in mod single ended etajul de atac , driverul, trebuie sa fie mai sofisticat ptr. a asigura functionarea in clasa A2 tubul OT100. Detalii se gasesc in topicul ,,Clasa A2" deschis de ex colegul si prieten Popa Marius care a facut primele teste cu acest tub. Daca aveti lampile propun sa le tineti sunt net superioare vizavi de altele propuse. Link spre comentariu
xdanx Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Ce pret au? Puteti sa-mi raspundeti in privat Link spre comentariu
mihaib11 Postat Iulie 2, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2023 Se folosec in MCintosh MI200, care dupa specificati, clar pare un amplificator de pretentii si mai ales de putere. Chiar acum, xdanx a spus: Ce pret au? Puteti sa-mi raspundeti in privat scrieti-mi va rog 0730320724 Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 Acum 4 ore, simson a spus: Daca aveti lampile propun sa le tineti sunt net superioare vizavi de altele propuse. Nu am zis ca sint rele.... Ba aspectul constructiv interior arata ca un 300B cu steroizi... Doar ca o sa fie greu de gasit /fabricat 2 trafuri de iesire cu performantele care sa puna in evidenta calitatea tuburilor ..... Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Si in RF cum merg ? Sunt echivalente cu GU50 ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Merg bine și în RF. La YO8KGA, pe vremea lui YO8DD, aveau un final cu OT100. Din căte țin minte finalul era pănă in 30 MHz și putea livra 200W in antenă. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 8005 RCA este lampa originala dupa care e facuta OT100. La noi a fost folosita la ampilficatoarele audio si radioficare. Merge si in Rf, 2 buc GG la 1200V scot spre 300-350W cu aprox 50W in catod. https://frank.pocnet.net/sheets/049/8/8005.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum