Vizitator navras Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Salut.. as vrea sa imi fac 2 incinte pe 3 cai fullrange cam cu urmatoarele dimensiuni... 32X35X65... acestea sunt dimensiuni exterioarePuteti sa imi spune-ti si mie ce difuzoare mi-ar trebui.... As vrea difuzorul de bass sa fie de 25cm si sa aiba cam 100...200W sa costa maxim 150ron...Daca pot sa pun un difuzor mai puternic nu e nici o problema dar... sa se tina seama de cost:DAceste dimensiuni nu sunt calculate... cam asa as vrea sa arate boxa mea... ar avea un volum de aproximativ 55l daca as folosi pal de 18 mm grosime...Nu ma pricep la simulari.. nu am mai facut pana acu boxe... si ma uit ca matza in calendar la winisd ala... s-asa nu am vazut pe acolo cum sa calculezi dimensiuni pentru o incinta... ai doar volum... da bine nu l-am cumparat... e freewareCredeti ca puteti sa imi faceti si mie o simulare?? sau sa imi dati un proiect care sa semene in mare cu ce vreau eu....As vrea ca incinta sa fie acordata pe la 45-50Hz....Va multumesc..... scuzati daca as putea sa gasesc asta in forum cu ajutorul searchului da nu am gasit.. poate nu am scris ce a trebuit:) Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 sa inteleg ca tu ai deja difurile de mid si cele pt inalte ?ce ai mai exact ? :smt017 tu vrei sa iti recomandam un difuzor de 10" care sa isi faca jobu acolo in incinta aia de 55 litri,. am inteles bine ? :smt028 Link spre comentariu
Vizitator navras Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 da... difuzor de joase medii si inalte..... si sa fie incinta acordata pe la 45...50Hz daca se poate.. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Ce vrei tu nu gasesti decat chinezisme.Pana in max 150 lei bucata inafara de Tonsil nu prea ai ce.Dar nu se incadreaza nici in volum,nici in putere.Oricum asta e o prostie,sa alegi difurile astfel,mai ales ca nu le ai deja facute cutiile.Daca mai strangi un pic,beyma 10br40.Oricum,nu stiu de ce vrei tu 3 cai ,daca zici ca esti cam pe langa.Gandeste-te ca trebuie sa le faci filtre,si tare mie ca nu cred ca reusesti ceva mai mult de o lada cu difuzoare.Eu zic sa cauti un proiect de-a gata ,cu difuri care se gasesc si ti le permiti,tu decat sa faci cutia si filtrele.In felul asta ai mai multe sanse sa n-o dai in bara si sa ramai cu buza umflata.Munca nu te costa nimic,stiu,nici timpul pierdut,dar nici MUZICA nu vei reusi sa asculti.Daca stii ca nu ai unelte si materiale,prieteni sau cineva sa te mai ajute cate-un pic pe colo ,pe colo,mai bine iei ceva facut ,sh,incinte bookshelf de fabrica.Ai putea sa gasesti ceva relativ decent la 5-600 lei.DYI nu e pt toti,si nu e MAI IEFTIN.Sunt si eu curios ce difuri ai tu de te framantzi atat :smt017 .Tare mie ca nu merita .Sper sa nu fie asa Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 inafara de Tonsil nu prea ai ce ...scuze de off-topic, dar ce parere aveti despre difuzoarele tonsil? sunt mai de calitate decat chinezismele de pe piata?Multumesc. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 inafara de Tonsil nu prea ai ce ...scuze de off-topic, dar ce parere aveti despre difuzoarele tonsil? sunt mai de calitate decat chinezismele de pe piata?Multumesc.Bineniteles! Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 Da,s-ar putea zice ca da.Daca nu stai sa te chiorasti la parametrii si sa te iei dupa ei si simulari,puteri si alte alea,sunetul este mai bun ca un SAL sau alte no-nameuri.Cum s-ar zice nu sunt nici de aruncat,dar nici de laudat.Dar anumite modele,ca au si ei oi negre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum