Sharky Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 E revolta acolo ca e plin de ciori care au venit s au învățat sa le fie tolerate apucaturile. E cazul sa puna bata pe ei sa invete ca sunt cel mult cetateni cu obligații si apoi cu drepturi. Ce fac aia e din teribilism si spirit de debandada. Nu lupta pt ceva sunt ca galeriile de fotbal cand ies la bataie. Scopul e sa bata sau sa distruga ceva. Trebuie batuti bine si împușcați inca vreo 2 3 in cazul in care atentează la viata cuiva. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 https://stirileprotv.ro/stiri/international/franta-cuprinsa-de-anarhie-macron-zii-arestam-pe-vandali-si-vor-fi-judecati-dar-unii-dintre-erau-foarte-tineri.html Asta se întâmpla pentru că acum dacă îi atragi atenția unui copchil este deja "bullying", dacă îl urechezi ai protecția copilului la ușă, dacă în vacanțe ii pui la muncă este exploatarea minorului, dacă îi prinzi la furat poliția zice că nu ai voie sa ii bați că o pățești dar lor nu le face nimic. Educația se face acasă de către familie, nu în stradă cu poliția. Dar dacă și familia e educata la rândul ei prin țări bananiere ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 "Ciorile" din Franţa au cetăţenie franceză,că sunt născute acolo! E vorba de sărăcie,lipsă de educaţie şi discriminare... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Acum 55 minute, BRANCA a spus: "Ciorile" din Franţa au cetăţenie franceză,că sunt născute acolo! E vorba de sărăcie,lipsă de educaţie şi discriminare... Tot cra cra sunt! Adică fix ca speciile pe care le avem și noi aici, sunt născute și crescute local. Cândva au migrat de prin diverse locuri cu faună și flora diversă dar nu au reușit să se adapteze noului mediu. Când spun "cra cra" nu fac referire la culoarea pielii ci la comportament. Chiar acum câteva săptămâni a trebuit să le suport (păsări) câteva zile când se certau sau nu știu ce tot făceau, in fiecare dimineața crauneau groznic de urât. Cred că aveau ceva cuib într-un salcâm dar mă simțeam ca în The Birds. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Acum 40 minute, BRANCA a spus: E vorba de sărăcie,lipsă de educaţie şi discriminare... E vorba în primul rând de mentalitate, adica de cei sapte ani de-acasa. Restul e propaganda si manipulare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 De acord cu "speciile" de import,dar am spus tot timpul că omul se naşte cu capul gol şi în el se "toarnă"... Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 "E vorba în primul rând" despre faptul că în mod voit, intenționat și planificat de către "cei mai superiori dintre superiori" -vă rog frumos să îmi iertați pleonasmul- "albi" acești indivizi/aceste populații au fost "aduse" în Europa. Să ne temem și mai mult de timpul când "porțile orientului" care au fost închise acum câteva mii de ani pentru a bloca accesul "neamurilor scârboase" în Europa vor fi deschise pe deplin. Și singurii vinovați vom fi noi "Superiorii" datorită devierilor noastre din ce în ce mai mari, ca să nu zic "inversărilor" noastre. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Am uitat să menţionez ceva...Credeţi că numai imigranţi sau copii lor sunt pe străzi? Autorităţile au găsit şi-o "găselniţă",adică interzicerea copiilor de 13 ani pe străzi cu tragerea la răspundere a părinţilor!Chestia cred că vine de la faptul că minorii nu prea pot fi traşi la răspundere... Un lucru e cert,după mine,acolo sunt tensiuni mari venite din vechime şi nerezolvate.Şi nici nu le văd rezolvate în viitorul apropiat... Ca fapt divers,când eşti poliţist şi ai oprit o maşină tragi în şofer sau în cauciucuri?? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Chiar de aia ca sunt cetățeni. Sunt inventariati si bagati la zdup. Link spre comentariu
cmariuss Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 (editat) Odata cu revoltele din "primavara araba" au fost slabite f mult tarile din africa alba, exact tarile care actionau ca un tampon pentru toti emigranti din toata Africa. Ce s-a rezolvat cu uciderea lui Gadafi ? Acum Libia e o tara saraca, f slabita unde domneste nesiguranta si haosul. Țările occidentale platesc acum pentru politicile colianiste gresite de lungul timpului. Migrantii din care forțează granitele celor doua enclave spaniole din Africa, vin sa muncească in Europa ? Ma indoiesc. Editat Iulie 2, 2023 de cmariuss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Acum 35 minute, BRANCA a spus: Ca fapt divers,când eşti poliţist şi ai oprit o maşină tragi în şofer sau în cauciucuri?? Daca vrei sa opresti doar masina, tragi in caucioace, daca vrei sa opreti soferul, tragi in sofer. Asa opresti masina, soferul o ia la fuga printre restul pietonilor si n-ai rezolvat nimic! Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 D-nule @cmariuss,iar ai scris-după părerea mea- niște lucruri importante. Atâta doar că eu nu aș fi scris porcăria denumită "primăvara arabă" cu majuscule. Link spre comentariu
cmariuss Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Aveți dreptate. Am corectat. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 2, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 2, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Credeţi că numai imigranţi sau copii lor sunt pe străzi? Nu pentru ca o mare parte din europeni sunt splati pe creier de massmedia finantata de tot felul de oscuri cum ar fi soros si compania Link spre comentariu
merck Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Un primar in "dialog" cu politistii: (vorba vine ca este dialog, nici un politist nu raspunde, toti cauta violenta!) https://youtube.com/shorts/-MNaCxL3Mlg?feature=share P.S. Daca se doreste pot traduce ce spune primarul, dar se vede clar atitudinea politistilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate