Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre revoltele din Franta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 12 minute, antemir a spus:

Armata în stradă, OAMENII rugati să stea in case.
Apoi omorâte animalele si arse. Nici măcar date de măncare la câini. Că nu se știe...

Acum o sa zici că te jignesc dar nici tu nu ai toate țiglele pe casă. Păi și la noi ce să se întâmple în cazul criminalului din Craiova care a atacat doi tineri în parc și a omorât-o pe fată? Sau ăla din Timișoara și câte zeci de alte cazuri mai sunt anual?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 21 minute, Stefan a spus:

Păi și la noi ce să se întâmple în cazul criminalului din Craiova

Ala este de al nostru, nu se pune :16

Singura solutie e sa nu mai fie primiti altii dar din pacate este prea tarziu si nici nu se opresc de ai aduce... se doreste o europa metisa si europen(cele) iubesc stromoiocu gigantic.

Si pana la urma cei care au acaparat puterea doresc acest lucru pentru ca daca populatia este pasnica nu mai pot inventa noi si noi metode de control si supraveghere... ca nu au justificare. 

Europenii nativi cati mai exista nu sesizeaza pericolul pentru ca in mare parte au fost spalati pe creier si acum tolereaza tot felul de anomalii.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, antemir a spus:

In Franta problemele cu migratia sunt multe si de mult timp

Asta e una dar ce ai spus în postarea precedentă este deja extremism și genocid.

Acum 14 minute, antemir a spus:

Apropo de "țiglele pe casă", incep deja să mă gândesc dacă să fie cu alice sau breneke.

Legal sau te.vedem la Andreea Esca? Vezi că îți trebuie si antrenament fizic foarte bun și prezența de spirit, altfel pățești ca polițiștii aia din aeroportul Chișinău.

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 4 minute, Stefan a spus:

este deja extremism și genocid.

Se intampla si la case mai mari, marele nostru senil a spus asa pe față ca populatia sua nu are nici o sansa intr-o confruntare cu armata federala... 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, antemir a spus:

Era o propunere de rezolvare a gravelor probleme actuale si viitoare ale Frantei (si ale Europei si omenirii in general).
Conform "țiglelor" tale, ce rezolvare vezi ?

Au fost guvernele țărilor europene fara politicieni și diplomați de trebuie să pe dăm noi soluțiile? Când lui Macron nu îi funcționează PC-ul ce face? Apelează la consilieri să îl repare sau la un tehnician IT?

Link spre comentariu
Acum 6 minute, antemir a spus:

Nu stiu cine n-ar avea așa ceva dacă vede cum un animal ca ăla din video de mai sus aruncă cu sotia si copilul pe stradă !

Atunci ești mort de 10 ori până îți dai seama ce sa faci. Polițiștii din Chișinău erau înarmați dar totuși ...

Link spre comentariu

Ce-i aşa greu de înţeles?Franţa are enorm de multe "mahalale" cu imigranţi rupţi de sărăcie şi implicaţi în activităţi "subterane",trafic de droguri,etc.E vorba pur şi simplu că nu sunt integraţi social.

Suburbiile cu imigranţi sunt adevărate bombe!Nu e nevoie decât de un mic "bobârnac" pentru a declanşa o revoltă.Dacă ne uităm în urmă sunt destule exemple...

Până nu se va rezolva cauza,degeaba se "tratează" efectul!

Norocul cu "coloraţii" noştri e că sunt al naibii de fricoşi şi mai au şi un "debuşeu" cu migrarea în Vest.

Da' nu-i târziu niciodată dacă continuă să se înmulţească mai puternic ca "albii"!...

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Stefan a spus:

Polițiștii din Chișinău erau înarmați dar totuși ...

Erau din sursa externa, cand dau peste un (semi)profesionist nu au nici'o sansa .

De ai nostri ce sa zic . Imi amintesc de crima aia oribila din Onesti cu "specialii" pe post de spectatori .

I-au rotit pe unii, pensionat pe altii , batista pe tambal si mergem inainte ca este o tara sigura si stabila !?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Badman a spus:

Devin mari savanti :rade:

FEMEIA ASTA PUTEA MURI CUM A DAT CU CAPUL DE BETON

Asta dece nu se arata in massmedia ? Eu am impresia ca cineva doreste sa distruga Europa

Desi am un anumit respect pentru oamenii de culoare (cei care merita, fotbalisti, dansatori, sportivi, muzicieni), pe jigodia din clip il pedepseam ca in tarile Arabe: ii taiam o mina de la incheietura. La a doua tilharie, ii taiam si a doua mina, tot de la incheietura. La urmatoarea "combinatie", il impuscam direct in strada si-i lasam hoitul acolo sa-l vada "conationalii" sa stie ce patesc daca fac chestii de gen. Simplu.

Link spre comentariu

DjLeco2021.Ai avea de tăiat mâini la cãteva milioane bune!...

Şi apropo de aeroportul Chişinău.Ştirea iniţială din Basarabia conţinea şi afirmaţia :"a fost prins trădătorul"!!Au şi ăia tembelii lor...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 3 minute, antemir a spus:

Stiu cum se poate să-i provoc probleme unui imbecil care intră peste familia mea in casă, un imbecil ca ăla din video

Și dacă nu ești acasă cu familia? Sau dormi? Sau ești în parc? Sau ăla trage primul? Sau? Sau? Îmi vine să rând când vă văd așa siguri pe ceva doar pentru că aveți impresia că un glonț e Dumnezeu.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, antemir a spus:

Cam deplasată comparația.

În comparație cu afirmațiile tale ... Dacă ai permis de port armă sper să-l predai cât mai repede. Armă pare că nu ai și oricum nu sunt sigur că știi care sunt regulile de deținere și depozitare atât a armei cât și a muniției.

"Armata în stradă, OAMENII rugati să stea in case.

Apoi omorâte animalele si arse. Nici măcar date de mâncare la câini. Că nu se știe."

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări