Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre revoltele din Franta

Postări Recomandate

Acum 5 minute, antemir a spus:

Tu in afară să jignești si să postezi videoclipuri și idei anti-vaccinare, anti-legalitate ... nu ai altă preocupare ?
Am o banuială totuși că acest topic nu vei incerca să-l transformi in unul anti-vaccinist. De ce oare ? :)
Scuze de offtopic.

Esti primul care pomenste de vaccin. Incerci o deturnare a topicului? 

Ce anume este anti-legalitate in ce am scris eu??? 

Legea trebuie respectata de toata lumea, cetatean si functionar(politist)! 

Ti-ai pus macar intrebarea de ce doar unul din politisti trage si celalalt nu? Doar amandoi aplica aceeasi lege, nu? De ce doar un politist escaladeaza tensiunea intr-un incident tipand ca ii trage un glonte in cap? Crezi ca asta este cheia succesului intr-un asemenea incident? 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 2 minute, antemir a spus:

Nu am informațiile necesare. Poate vom afla si alte detalii.
Poate nu era prima dată când se ruga de el să respecte legea...
Poate infractorul l-a amenințat, l-a injurat de mă-sa ...

Vrei mai multe informatii le gasesti in limba franceza atat pe youtube (tastezi doar Nahel) sau in ziarele on line din Franta. In media de la noi nu vei afla prea multe. 

Cei cu prostia asta: se ruga de el să respecte legea??? Legea se aplica! Punct! Cand ai calcat stramb trebuie sa platesti in secunda 1 ca sa nu mai repeti greseala! 

Sa iau cazul de fata:

Avem si noi in Romania multe camere in orase si sunt folosite in procese pentru a stabili vina unui inculpat. Sutn atatea videori de pe retelele de socializare la care autoritatile se autosesizeaza, dar daca trimiti filmarea la politie iti rade in fata. In Franta sunt mult mai multe camere. Daca politistii francezi aceptau sa poarte camera ca cei din US era indeajuns ca politistul sa aiba o inregistrare video cu urmairea si cu persoana de la volan si apoi il lasa in pace. In baza probelor video judecatorul dadea sentinta si apoi anual, se verifica daca numarul incidentelor de acest fel creste => se mareste pedeapsa pana se constata o diminuare a cazurilor. De ce sa alerge politistu' dupa infractor cand trebuie sa se ajunga la stadiul cand infractorul trebuie sa se roage de politist sa il ierte ca pedeapsa este babana?

Daca nu avea arma cu ce l-a amenintat? Daca injuri un politist in Franta este grav! Daca avea camera politistul si inregistra faptul ca a fost injurat + pedepse pe masura => pisatu' ala de 17 ani in secunda 2 se milogea de politist sa il ierte ca l-a injurat!  

Peste tot in lume daca justitia aplica legea corect (si nu se face nici un fel de rabat) dreptatea va domni si va fi liniste! 

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 20 minute, antemir a spus:

un tânăr francez "normal"

Asta nu era prea "normal" ci un infractor cunoscut cu antecedente, din cauza unora ca ăsta stau francezii normali baricadati in case, umbla de obicei in turmă asa ca pot fi potoliti doar impuscati... 

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Badman a spus:

anumite "specii" sunt foarte agresive, ele au impresia ca daca au fost primite in occident din mila pot face tot ce vor

Ele nu au fost in prima faza agresive. Agresivitatea a aparut cand au fost tratati altfel decat cetatenii acelei tari (au fost injositi). Cand primesti imigranti (din lipsa fortei de munca) trebuie sa ii tratezi corect nu sa-ti bati joc de ei. Si imigrantii care doresc sa se instaleze intr-o tara trebuie sa fie constienti ca trebuie sa respecte legile si obiceiurile tarii respective daca nu pot ramane acasa la ei. 

In prima faza "specimele" au fost italieni si apoi spanioli, deci ioropeni si tarile care au avut nevoie de iei (inclusiv mareata Elvetie) i-au injosit si i-au tratat ca fiind inferiori desi erau ioropeni.  Am vazut reportaj cu tunelele sapate de italieni in Austria si Elvetia si la ce au fost supusi muncitorii italieni. 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, antemir a spus:

Eu cred că dacă un tânăr francez "normal" ar fi fost atins de acel glonț, Franța era in stradă. Iar Macron compunea o demisie.
In acest caz, oamenii "normali" stau in casă baricadați.

Sa presupunem ca un pulitist trage aiurea dupa o masina si impusca un trecator nevinovat. Iti garantez ca nu toata Franta era in strada si nici pomeneala de demisia lui Micron. Nu esti la curent cu ce se intampla in Franta si cum merg treburile. De mult timp oameni de seama de la ei au spus clar: nu mai exista democratie in Franta! Cauta sa vezi ce inseamna plutocratie. @Badman iti mai aduci aminte de plutocratie? 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, validae a spus:

Admitem că polițistul a greșit și va fi sancționat, dar cu ce au greșit proprietarii mașinilor incendiate, al magazinelor distruse ? Nu se putea protesta fără să dea foc la ceva ?

Daca ar fi fost primul caz si justitia proceda corect si politistul era incarcerat pentru ucidere voluntara sunt sigur ca nu exista nici macar un mars de protest. Am zis deja ca anul trecu au fost 12 decese in urma refuzului de a opri la un control al politiei (in franceza refus d'obtempérer). Nici un politist nu a fost judecat, tot timpul s-a pus batista pe tambal. Si acum totul era identic (politia a mintit si asta este pe buzele tuturor din media) insa a aparut aceasta filmare care le-a dat socotelile peste cap si cum lumea stie ca politia este tinuta in brate de autoritati si au foarte multi huligani in uniforma, au explodat de furie. La furie e clar ca faci prostii. 

Eu zis sa asteptam sa vedem rezultatul, ca desi Micron, primul ministru si ministru de interne a declarat public ca nu se justifica folosirea armei din dotare prin spate il vor albi pe politist pentru ca au nevoie in continuare de politie sa ii apare de furia multimii. Legea pensionarii a inflamat spiritele si nu-i ultima lege care ii va inflama pe francezi. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Dar trebuia sa ajunga intr-un mod in care sa descurajeze pe cei din jurul lui sa ii calce pe urme!

Ce mod mai bun ca acesta stii???

1 oră în urmă, merck a spus:

oamenii din multe cartiere faceau cu randul de paza noaptea pentru a preveni spargerea locuintelor.

Si este ceva normal?

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 13 minute, Marele Savant a spus:

Sint curios ca credeti voi ca li se intimpla celor care le scrieti numele pocit???

Devin mari savanti :rade:

FEMEIA ASTA PUTEA MURI CUM A DAT CU CAPUL DE BETON

Asta dece nu se arata in massmedia ? Eu am impresia ca cineva doreste sa distruga Europa

Link spre comentariu
Acum 3 minute, merck a spus:

Cand primesti imigranti (din lipsa fortei de munca) trebuie sa ii tratezi corect nu sa-ti bati joc de ei.

După logica ta înseamă că românii sunt ce-i mai indeptatiți să facă prăpăd în Franța, comediantul Jonathan Lambert nu e singurul care a făcut mișto de români.

Se vede in clipurile postate pe internet că aia care participă la proteste și distrug tot ce le pica in cale nu au venit strict pentru muncă în Franța.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, merck a spus:

De ce sa alerge politistu' dupa infractor cand trebuie sa se ajunga la stadiul cand infractorul trebuie sa se roage de politist sa il ierte ca pedeapsa este babana?

Tu glumesti sau faci misto??? pai daca nu alearga potera sa-l prinda, crezi ca citeste pe internet ca a fost condamnat si se prezinta de buna voie la puscarie?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări