Marian Roman Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 10 ore, Thunderer a spus: 1. Vrei sa-l citesti ca sa copiezi programul? 2. Daca deschizi foaia de catalog ai sa gasesti care-s pinii MCLR, PGD si PGC. Mai ai sa conectezi Vdd si Vss si il poti programa. Sau poate are conector ICSP pe placa. Nu vad in poza. Intrucat cred ca raspunsul la intrebarea 1 este DA, nu-mi pierd vremea sa caut eu care-s pinii pentru programare. Ar fi inutil. PS: pe placa din poza ai alt integrat, cu mai multi craci. da, vreau sa-l citesc si sa-l scriu. este vorba despre PIC24FJ256GB110 PGD, PGC / unde ? placa are o mufa RJ45 Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 7 minute, Marian Roman a spus: da, vreau sa-l citesc Nu poti, e protejat. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 De dragul discutiei, caci am zis ca e inutil sa citesti. Pinii 13, 24 si 25. Se vad clar cum se duc la RJ45. Daca codul citit e format din FFFF si//sau 0000 atunci e clar ca e protejat. Ceea ce nu sunt singurul 101% sigur ca e cazul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum