Mircea Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Shark, sunt 4 fire acolo? @Liviu, cred ca ai vazut tu ceva. Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Eu vad 5 fire (negru, alb, gri, mov, albastru), da' nu ma prind cum sunt legate firele gri si alb. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Asa e, sunt 5 fire. Alb e + (prin excludere), gri e -. Gri e jos, masa. Dar ce facem cu pinul 8, ca si el e masa si nu e conectat? Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Masele sunt conectate intern. Dar alb si gri nu se disting bine. Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 icd2 este bun dupa ce ai scris aici adica are firmware in el bun cred ca nu selectezi picul corect in mplab Link spre comentariu
shark020 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 am revenit si eu, pin nr 1 negru pin nr 28 pgd mov pin nr 27 pgc albastru pin nr 20 vdd alb pin nr 19 vss gri am incercat si 16f876A si 16f876 Link spre comentariu
spark Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) folosesti ICD2 usb __se foloseste softul MPLAB IDE deschizi aplicatia selectezi din bara "programmer"" si selectezi MPLAB ICD2 te duci din nou la "programmer"" selectezi """MPLAB ICD2 Setup Wizard"""_____acum softul va instala pluginul , firmware pentru programator cind se desfasoara wizardul sa ai grija sa selectezi la____ port "" usb"" power__selectezi "target power mplab icd2""______ pentru ca nu il alimentezi cu tensiune externa urmareste wizardul si citeste posturile si bifeaza corect optiunile ca altfel nu il vede si da eroare bafta __da o vorba ce ai facut https://www.youtube.com/watch?v=gN6Zad3gkFk Editat Februarie 17, 2016 de spark Link spre comentariu
shark020 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Multumesc pentru ajutor baieti, Problema a fost rezolvata. Am desfacut programatoru si am curatat cablaju cu G22 si apoi a mers. Programatoru nu a mai fost folosit de vreo 2-3 ani. Link spre comentariu
Vizitator Mihaela Pricop Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 buna stiu ca nu postez bine aici dar incerc si poate ma lamuriti voi. ma poate ajuta cineva cu un modul sa apind cam 10 leduri de 1-3 w dar sa fie o aprindere stingere lenta? vreau sa folosesc modulul la un acvariu sa simulez rasaritu si apusul. va multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Da' ce, or sa sughite pestii daca soarele rasare si apune brusc? P.S. Mihaela, ce nationalitate ai? Ca romanca nu pari a fi... Link spre comentariu
Marian Roman Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Acest microchip cum poate fi scris/citit in circuit / cu ce programator? PIC24FJ256 am atasat si imagine cu placa pe care este montat. Link spre comentariu
fratello Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Poate ajuta ... http://dangerousprototypes.com/forum/index.php?topic=3093.0#p32734 Link spre comentariu
djvas Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Cu pickit3 sau pickit4 Link spre comentariu
Marian Roman Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Acum 4 ore, djvas a spus: Cu pickit3 sau pickit4 bun, si legaturile cum le fac? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 (editat) 1. Vrei sa-l citesti ca sa copiezi programul? 2. Daca deschizi foaia de catalog ai sa gasesti care-s pinii MCLR, PGD si PGC. Mai ai sa conectezi Vdd si Vss si il poti programa. Sau poate are conector ICSP pe placa. Nu vad in poza. Intrucat cred ca raspunsul la intrebarea 1 este DA, nu-mi pierd vremea sa caut eu care-s pinii pentru programare. Ar fi inutil. PS: pe placa din poza ai alt integrat, cu mai multi craci. Editat Iulie 3, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum