Kreator Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Cum ati depasit eroarea "Demo Limit" de la Mikroe? Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Am instalat xc8 de la microchip. Link spre comentariu
ionel sm Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Am o clona PICKIT2 si incerc sa scriu un pic16f877a cu MPLAB-IDE si nu reusesc.Am prospectul ,am procedat intocmai cum scrie in instructiuni dar degeaba.Pot sa incerc cu alt program? si care... Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 PICkit2 Software for Windows, la sfarsitul paginii. Link spre comentariu
sofian Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 trebuie legat cei 5 pini la PIC, Vcc,Gnd,Vpp, PGD,PGC daca picul nu este in montaj trebuie bifat ca sa fie alimentat din PICKIT2, vezi la Programmer/setting/power in MPLAB este la Microchip un program special ptr pickit2 http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/PICkit%202%20v2.61.00%20Setup%20dotNET%20A.zip Link spre comentariu
ionel sm Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 PICkit2 Software for Windows, la sfarsitul paginii. pe acesta il aveam instalat .Am incercat acum sa-l scriu dar nu am reusit .Ce setari trebuie sa-i fac si ce mesaj apare dupa ce incarc? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Programul mentionat de mine e cel de care povesteste si sofian. Indicatiile lui se potrivesc. Oricum, daca nu ne arati/spui cum ai conectat picul la programator si ce mesaje de eroare primesti e greu sa te ajute cineva. Editat Iulie 15, 2014 de Liviu M Link spre comentariu
ionel sm Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Picul l-am conectat pe soclu direct la programator.A fost dumpul de vina.L-am descarcat acum de pe un sait si a mers fara probleme.Multumesc mult! Link spre comentariu
cosmin_h Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Salut! Imi spuneti si mie va rog cu ce soft pot scrie un PIC cu un programator JDM in windows 7 - 32 biti. Multumesc Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 nu gasesc sau nu stiu sa caut... ICD2/MPLAB IDE 8.92. Am setata optiunea Config bits from file. Ei, as vrea sa salvez undeva o configuratie pe care sa o folosesc pe mai departe cu alt hex.. cum pot face asta? Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Am primit un HEX pentru un pic , dar mesajele de intimpinare sunt in ungureste, cum pot sa le modific Am bagat hex-ul in mikro C for pic , am modificat textul iar dupa build da eroare Am cautat pe you tube si nu am gasit nimic, un sfat sau un link spre un tutorial despre compilare si decompilare cu mikroC multumiri Link spre comentariu
danpin Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Am bagat hex-ul in mikro C for pic , am modificat textul iar dupa build da eroare Cum ati bagat hex-ul in mikro C? Ce text ati modificat? Link spre comentariu
dacianu11 Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Salut! Am facut programatorul de aici: http://www.bobtech.ro/proiecte/microcontrolere/42-jdm-programator-pentru-microcontrolere-pic si vreau sa programez un PIC16F628A, cu IC-Prog, dar nu prea ma descurc.......de fapt nu ma descurc deloc.Poate sa imi spuna cineva va rog frumos unde anume trebuie sa intru ca sa vad daca imi recunoaste PIC-ul? Sau stie cineva un tutorial in Romana unde se explica pas cu pas modul in care se programeaza un PIC cu IC-Prog? E prima data cand incerc sa programez un PIC, si nu am cunostinte in domeniu, dar vreau sa invat. Poate se gaseste un binevoitor sa ma ajute......sa invat bineinteles Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 pentru inceput ai instalat ic prog ? ai conectat programatorul la pc? ai port serial la pc sau folosesti adaptor usb - serial? Link spre comentariu
dacianu11 Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 (editat) Am instalat IC-Prog, am conectat programatorul la PC direc pe portul serial fara adaptor USB. Nu imi dau seama daca recunoste picul sau nu. Programatorul functioneaza exact asa cum scrie pe pagina de unde am luat schema. In IC-Prog la setari exista optiunea sa verifici programatorul, am intrat acolo si daca bifez MCLR se aprinde ledul rosu, iar daca fifez CLOK se apinde ledul galben. Care ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa il fac, configurarea programului? Editat Februarie 7, 2015 de dacianu11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum