rony2006 Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Are cineva vre-o schema de aprindere electronica pentru motoarele in 2 timpi cu bobina si magnetou? Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Cauta aprindere electronica de trabant pe net (si in romana vei gasi ceva) Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Omul cauta aprindere pentru magnetou, trabantul nu are asa ceva. Mai degraba cauta pe forumul motociclistilor. Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Pe forumul motociclistilor am gasit o schema de aprindere electronica din revista tehnium,dar a fost scanata la rezolutie mica si nu se intelege nimic din ea. Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Spune numarul si anul revistei, poate o are cineva si te poate ajuta Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Problema ii ca nu se vede,si am incercat sa vorbesc si cu cel care a postat-o dar nu raspunde. Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 daca te intereseaza, am scanat tot din Tehnium o aprindere electronica pt Mobra (motor 2T) Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 MULTUMES MULT.Calitatea imaginii este grozava iti multumesc poate ne intalnim vreodata sa iti dau o bere. :drinkers: :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Numai ca vezi, aprinderea aia foloseste bobina de inductie. Ce motor ai tu cu magnetou? Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Pai o s-o pune primadata pe un hoinar si dupa aia vreau sa vad cum se comporta pe un piaggio ciao cu pedale.Dar nu stiu ce te intereseaza pe tine,vezi-ti de treaba ta,postezi numai de dragu postarii??? :smt011 :smt011 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Nu postez de dragul postarii. Dar Hoinarul, daca te uiti atent are aprindere cu bobina de inductie, ca si Mobra (de fapt este cam motorul de Mobra fara turbina aia de racire), pe cand Piaggio este posibil sa nu aiba bobina de inductie. Ala chiar are magnetou. Deci aprinderea aia iti va merge sigur la Hoinar. Nu te-am intrebat ca sa fac misto de tine, aprinderea cu magnetou difera mult de cea de Mobra. Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Pai am 3 Piaggio Ciao si toate au bobina de inductie si vreau sa o pun pe unul dintre ele si pe o mobra hoinar. :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Inseamna ca nu e aprindere cu magnetou. Aia e altfel, deci tie iti merge solutia cu aprinderea de Mobra.In definitiv nu stiu de ce ma intereseaza. Na ca am mai facut un post (asa ma plateste Vasile, la numar de posturi)END OF TOPIC. Link spre comentariu
Postări Recomandate