Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aprindere electronica 2t

rony2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rony2006

6

• yo9hrb

3

• Blind

2

• gaby

1

Top autori în acest subiect

Pai o s-o pune primadata pe un hoinar si dupa aia vreau sa vad cum se comporta pe un piaggio ciao cu pedale.Dar nu stiu ce te intereseaza pe tine,vezi-ti de treaba ta,postezi numai de dragu postarii??? :smt011 :smt011

Link spre comentariu

Nu postez de dragul postarii. Dar Hoinarul, daca te uiti atent are aprindere cu bobina de inductie, ca si Mobra (de fapt este cam motorul de Mobra fara turbina aia de racire), pe cand Piaggio este posibil sa nu aiba bobina de inductie. Ala chiar are magnetou. Deci aprinderea aia iti va merge sigur la Hoinar. Nu te-am intrebat ca sa fac misto de tine, aprinderea cu magnetou difera mult de cea de Mobra.

Link spre comentariu

Inseamna ca nu e aprindere cu magnetou. Aia e altfel, deci tie iti merge solutia cu aprinderea de Mobra.In definitiv nu stiu de ce ma intereseaza. Na ca am mai facut un post (asa ma plateste Vasile, la numar de posturi)END OF TOPIC.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări