Paulcristian Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 deci transformatorul de lini a fost piscat unpica cămașa jos la bază iam dat cu bandă izolatoare acum e ok lam curățat toate componentele de praf e ca nou la interior e curat lam băgat în priză și iam dat drumu cu capacul deschis tot face se aude de la transformatorul de lini nu știu ce să zic și sus pe tulpina televizorului face un sunet ciudat știți un sunet așa ca și când îl aprinzi și pui mâna pe ecran te piscă undele de magnet un sunet nu știu cum să îl zic un bâzâit ca două fire care au masă nu știu lam sunat și pe proprietar și iam zis el a zis că mă roagă din toată inima lui să-l repar că nu are banii de altu nou ăsta e singurul televizor din casă care a mers eu nu știu ce să mai fac am reparat mii de televizoare cu diferite probleme dar de ăsta nam întâlnit repar din 1990 dar nu știu ce să zic dacă e cineva care știe măcar care i defectul i sunt recunoscător să îl ajut pe domnul mai în vârstă să-ți ia televizorul înapoi. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Verifica tensiunea B+ sa fie corecta si schimba trafo linii ,daca e piscata izolatia nu mai are viata lunga.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 (editat) Acum 1 oră, Paulcristian a spus: deci transformatorul de lini a fost piscat unpica cămașa jos la bază iam dat cu bandă izolatoare acum e ok lam curățat toate componentele de praf e ca nou la interior e curat lam băgat în priză și iam dat drumu cu capacul deschis tot face se aude de la transformatorul de lini nu știu ce să zic și sus pe tulpina televizorului face un sunet ciudat știți un sunet așa ca și când îl aprinzi și pui mâna pe ecran te piscă undele de magnet un sunet nu știu cum să îl zic un bâzâit ca două fire care au masă nu știu lam sunat și pe proprietar și iam zis el a zis că mă roagă din toată inima lui să-l repar că nu are banii de altu nou ăsta e singurul televizor din casă care a mers eu nu știu ce să mai fac am reparat mii de televizoare cu diferite probleme dar de ăsta nam întâlnit repar din 1990 dar nu știu ce să zic dacă e cineva care știe măcar care i defectul i sunt recunoscător să îl ajut pe domnul mai în vârstă să-ți ia televizorul înapoi. nu stiu cum reparati 1990 dar izolati un traf de linii cu banda ,plus ca ati descis alt topic in care nu specificati nimic de o fisura a trafului si o izolare a lui,dar va plangeti de zgomot,e cam bataie de joc la adresa celor ce au incercat sa va ajute Editat Iunie 28, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Paulcristian Postat Iunie 28, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 7 minute, iuliantv a spus: nu stiu cum reparati 1990 dar izolati un traf de linii cu banda ,plus ca ati descis alt topic in care nu specificati nimic de o fisura a trafului si o izolare a lui,dar va plangeti de zgomot,e cam bataie de joc la adresa celor ce au incercat sa va ajute eu din punctul meu de vedere asa am reparat toate televizoarele că pe vremea aia nu prea iereau piese să le iei asa de la magazine asa că mai lipeai mai inprovizai asa casă meargă eu fac ce știu eu dacă nui bun să meargă la altu mai bun deci. repet trafu de lini este piscat acum eu îl schimb cu altu mai bun că nu prea se mai găsesc piese pentru televizoarele crt și trebuie să ai un donator deci îl schimb și vedem dacă mai face zgomot. eu nu îmi bat joc de nimeni poate nu știu eu să explic eu fac ce știu eu altu face ce știe el eu o fac pentru că la adus un om foarte învârstă și ma rugat frumos am mai zis-o a venit cu el la mine în luna februarie 2023 că I sa magnetizat tubul și am schimbat termistorul ptc și sia revenit acum a venit iară la mine că face gălăgie în el când merge trafu de lini ierea piscat și învelit în bandă adezivă de alt cineva nu de mine ierea ciupită cămașa jos I a dat alt cineva bandă peste trafu de lini nu eu eu am zis că cine a făcut-o a știut eu am mai completat cu bandă am crezut că nu mai face dar mam înșelat acum îl schimb și văd dacă mai face. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 2 ore, iuliantv a spus: nu stiu cum reparati 1990 dar izolati un traf de linii cu banda ,plus ca ati descis alt topic in care nu specificati nimic de o fisura a trafului si o izolare a lui,dar va plangeti de zgomot,e cam bataie de joc la adresa celor ce au incercat sa va ajute Pai omul a recunoscut ca a deschis topicul la misto fara sa se oboseasca macar sa desfaca tv-ul. Dupa ce a dat jos capacul a aparut si topicul asta. Dupa ce va schimba trafo va apare urmatorul topic si tot asa ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 (editat) Acum 11 minute, modoran a spus: Pai omul a recunoscut ca a deschis topicul la misto fara sa se oboseasca macar sa desfaca tv-ul. Dupa ce a dat jos capacul a aparut si topicul asta. Dupa ce va schimba trafo va apare urmatorul topic si tot asa ... normal era sa continuie topicul,sa facem legatura,acum a deschis alt topic,ca si cum e alt pacient Acum 2 ore, Paulcristian a spus: eu din punctul meu de vedere asa am reparat toate televizoarele că pe vremea aia nu prea iereau piese să le iei asa de la magazine asa că mai lipeai mai inprovizai asa casă meargă eu fac ce știu eu dacă nui bun să meargă la altu mai bun deci. repet trafu de lini este piscat acum eu îl schimb cu altu mai bun că nu prea se mai găsesc piese pentru televizoarele crt și trebuie să ai un donator deci îl schimb și vedem dacă mai face zgomot. eu nu îmi bat joc de nimeni poate nu știu eu să explic eu fac ce știu eu altu face ce știe el eu o fac pentru că la adus un om foarte învârstă și ma rugat frumos am mai zis-o a venit cu el la mine în luna februarie 2023 că I sa magnetizat tubul și am schimbat termistorul ptc și sia revenit acum a venit iară la mine că face gălăgie în el când merge trafu de lini ierea piscat și învelit în bandă adezivă de alt cineva nu de mine ierea ciupită cămașa jos I a dat alt cineva bandă peste trafu de lini nu eu eu am zis că cine a făcut-o a știut eu am mai completat cu bandă am crezut că nu mai face dar mam înșelat acum îl schimb și văd dacă mai face. care vremea aia ? ca tv.ul e de prin 2000 ,,gåråiau,, siturile de trafuri linii,da si eu am reparat ,izolat trafuri de linii,dar nu cu banda ,smoalå,sau cearå cum faceau unii,ci cu silicon,e ieftin si pe toate drumurile,barete de silicon,sau la tub,cel la tub trebuia verificat multe erau conductive ,cel putin cand era proaspat,dar anumite defecte ale trafului ,nu orice e lipit va merge .in cele mai multe cazuri scapari ale bliderului,care trebuia inlocuit,sau la iesirile fit si focalizare trafo linii,restul erau pierdere de timp Editat Iunie 28, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Am eu trafuribde linie iti ofer gratis sunama 0790489629 apropo e gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum