Bercu Giuliano Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Incearca,eu sunt pe orange spain si daca nu am optiunea roaming activata nu am date pe telefon,la fel si cu digi spain Link spre comentariu
trasorv Postat Iunie 29, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 De vreo jumătate de oră am pus sim-ul într-un Huawei și merge perfect. Nu înțeleg cum este posibil, înseamnă că telefonul meu are ceva. Dar înainte pe Telekom funcționa perfect, doar acum pe Vodafone nu merge... L-aș reseta la valorile din fabrică dar nu am Wi Fi aici și nu îl voi putea restabili în totalitate prin datele mobile. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Probabil final rf 3g defect ,daca simul functioneaza in alt telefon . Link spre comentariu
trasorv Postat Iunie 29, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 Între timp am resetat telefonul la valorile din fabrică dar nu s-a schimbat nimic... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Ce ai inteles din ce am scris mai sus ? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Că trebuie alt telefon cel mai probabil, asta se va vinde pe olx cel mai probabil Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Nu mai are garantie ? Link spre comentariu
trasorv Postat Iunie 30, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 (editat) Acum 5 ore, antonvasileeee a spus: Ce ai inteles din ce am scris mai sus ? De multe ori foarte multe probleme de funcționare ale unui smartphone se rezolvă printr-un hard-reset. Nu am avut norocul ăsta... Se pare că se cere un nou telefon... Editat Iunie 30, 2023 de trasorv Link spre comentariu
trasorv Postat Iulie 1, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 La 29.06.2023 la 10:47, antonvasileeee a spus: Probabil final rf 3g defect ,daca simul functioneaza in alt telefon . De ieri sunt in oraș și 3G funcționează ireproșabil așadar nu e defect, deci telefonul e bun. Link spre comentariu
diddygy Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 Da problema e ca unde locuiesti nu ai acoperire semnal daca folosesti telefon doar pentru vorbit ai putea pune sim intrun telefon Motorola Moto G 1st Generation au android 4,4 dar pentru semnal si vorbit sunt ok si o sa vezi diferenta ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 La ţară unde am semnal slăbuţ de Digi n-am reuşit convorbire cu Samsung.Am împrumutat de la cineva un Nokia clasic şi "alerga" de numa! Astea noi sunt făcute pentru semnale puternice... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iulie 11, 2023 Partajează Postat Iulie 11, 2023 3G-4G sunt pentru date . La initiere apel se comuta in 2G sau in cazul activarii "cristal clear " in 4G . Comutarea in 4G are niste conditii , deci in 99% din cazuri apelarea de voce se face in 2G. Link spre comentariu
trasorv Postat Iulie 12, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2023 La 11.07.2023 la 11:28, BRANCA a spus: La ţară unde am semnal slăbuţ de Digi n-am reuşit convorbire cu Samsung.Am împrumutat de la cineva un Nokia clasic şi "alerga" de numa! Astea noi sunt făcute pentru semnale puternice... Cred că ai dreptate, cu toate astea nu voi renunța la Samsung...renunț la Vodafone și asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum