Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung A50 nu se conectează pe 3G la Vodafone

trasorv

Postări Recomandate

Ziua bună, de o lună de zile m am portat la Vodafone și nu am Internet pe date mobile am făcut setările pentru internet la magazinul unde m am portat am sunat și la Relații Clienți și mi au spus că în zona mea nu am acoperire 4G și să setez telefonul pe 3G. Ei bine telefonul nu se conectează decât pe 2g și pe 4G nu și pe 3G unde arată lipsă serviciu. Ce aș putea să fac, care este cauza, se poate reseta cumva simul?  Trebuie să mai menționez că nu sunt în oraș și nu pot apela la un centru Vodafone deocamdată.

Voi atașa și o captură de ecran pentru edificare.

Screenshot_20230627-170837_Call settings.jpg

Screenshot_20230624-114605_Call settings.jpg

Screenshot_20230624-114523_Call settings.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

11

• antonvasileeee

8

• modoran

3

• Bercu Giuliano

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 56 minute, Spitfire a spus:

Daca va merge pe 4G, care e problema?

Doar se conectează pe 4G dar nu există acoperire 4G in zonă, de la serviciul tehnic mi-au spus să setez mod rețea pe 3G 

Link spre comentariu

Ai găsit rețea în care să te portezi.....eu am plecat de la Vodafone schelălăind, niște nesimțiți.Nu aveam semnal bun în zonă, testat cu cinci telefoane diferite, iar când sunam la ei, replicau că pe harta lor figurează că semnalul e bun. Un coleg avea soția angajată la un centru de-al lor, a plecat cu nervii făcuți praf, le reproșa șeful zonal că de ce nu atrag clienți conform ,,targetului,, stabilit. De parcă era de vină femeia că au acoperire de căcat și servicii la fel..

Link spre comentariu
Acum 17 minute, validae a spus:

Ai găsit rețea în care să te portezi.....eu am plecat de la Vodafone schelălăind, niște nesimțiți.Nu aveam semnal bun în zonă, testat cu cinci telefoane diferite, iar când sunam la ei, replicau că pe harta lor figurează că semnalul e bun. Un coleg avea soția angajată la un centru de-al lor, a plecat cu nervii făcuți praf, le reproșa șeful zonal că de ce nu atrag clienți conform ,,targetului,, stabilit. De parcă era de vină femeia că au acoperire de căcat și servicii la fel..

Ai mare dreptate, am sărit din lac în puț, niște nenorociți, cu chiu cu vai am luat legătura cu un consilier,  peste tot numai roboți, Tobi, Andreea, totul făcut în așa fel încât să nu poți rezolva ceva rapid și corect. Am trimis capturi de ecran cu teste ale vitezei de rețea din aplicația lor Vodafone și sper ca zilele astea să rezolv ceva, să pot să mă portez în altă parte fără penalizări abuzive.

Link spre comentariu

Vodafone ,digi si telecom au scos definitiv 3G din serviciu .

Imicit si lica mobile .

Nu stiu la orange dar nu va dura mult si vor scoate si ei 3G la pensie .

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu
Acum 4 ore, antonvasileeee a spus:

Mea culpa .

Ramane de verificat APN , sunt unele telefoane care nu au APN corect in softul nativ si nu apare retea pana nu se defineste corect APN >https://apn.how/romania/vodafone-ro

Am adăugat și APN-ul pentru telefonul meu, același rezultat, se conectează la 3G pentru câteva minute bune apoi "Ø" adică lipsă serviciu 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări