Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas cu afisaj 7 segmente varianta niq_ro

daniels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 ore, daniels a spus:

Nu am o fotorezistenta sa incerc, dar vad in soft ca senzorul temperatura umiditate si LDR sunt definiti pe A3. Este corect?

Poti defini LDR pe A4 si sa lasi senzorul pe A3 sau invers am uitat de ele ne avand senzorul de temperatura si umiditate.

Link spre comentariu

am rezolvat problema cu pinii. ai mai jos codul final. iar in schema se modifica in felul urmator

buzzerul se pune la pinul a6, (nu stiu ce arduino folosesti. Eu momentan arduino uno) intre a2 si gnd se leaga un reglabil de 10k prin care se regleaza intensitatea luminoasa. sau rezistenta fixa 10k intre a2 si gnd, si ldr intre a2 si +5v. in functie de preferinte.

digital clock and temp.txt

Link spre comentariu
Acum 26 minute, daniels a spus:

Cautam eu mult si bine a6 si a7. Eu am Uno in variata cu chip DIP unde a6 si a7 nu sunt dispobibile.

Daca nu folosesti functia de alarma il poti lasa asa. Eu o sa il fac cu nano sa fie mai compact. Dar momentan nu il am. Oricum nu folosesc nici eu alarma la el. In schema am vazut ca la nano ar avea si a6 si a7. Dar nu pentru asta o sa folosesc nano.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări