iuliantv Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 24 minute, BRANCA a spus: validae.Sursa aia universală are o schemă?Foarte curios cum lucrează,că văd şi traf pe ea şi ăia zic că lucrează cu traful sursei de reparat.Are şi frecvenţă de lucru fixă? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 31 minute, BRANCA a spus: validae.Sursa aia universală are o schemă?Foarte curios cum lucrează,că văd şi traf pe ea şi ăia zic că lucrează cu traful sursei de reparat.Are şi frecvenţă de lucru fixă? Se vede destul de clar unde a conectat @validae UPS001 și diferența de gabarit dintre transformatorul de pe încărcătorul original și trafulețul de pe UPS001. Pentru schema a fost mai rapid @iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 13 minute, Stefan a spus: Se vede destul de clar unde a conectat @validae UPS001 și diferența de gabarit dintre transformatorul de pe încărcătorul original și trafulețul de pe UPS001. Pentru schema a fost mai rapid @iuliantv Acum 13 minute, Stefan a spus: Se vede destul de clar unde a conectat @validae UPS001 și diferența de gabarit dintre transformatorul de pe încărcătorul original și trafulețul de pe UPS001. Pentru schema a fost mai rapid @iuliantv acel modul up001 inlocuieste doar primarul sursei,se foloseste de traful choper al vechii surse,are 3 fire mari si late ,negru-masa primarului ,rosu ce e legat la iesirea trafului choper in care intra + primarului 300v,si verde ce se leagå la optocuplor in primarul sursei,acolo unde e optocuplor, Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 @iuliantv știu asta, încă mai am un modul UPS001 pe undeva. Nu era nevoie sa mă citați de doua ori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum