Etienne Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Buna ziua, am cumparat o jucarie navomodel pompier, cu telecomanda Nikko, care functioneaza haotic: elicea se invarte inainte si inapoi, servomecanismul de directie functioneaza intermitent, singura comanda coerenta este pompa de stins incendiul. Ma poate ajuta cineva s-o reglez? Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 O poză cu telecomanda se poate ? Link spre comentariu
Etienne Postat Iunie 26, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2023 Scuze pentru intarziere,nu pot incarca pozele solicitate Link spre comentariu
Etienne Postat Iunie 26, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2023 Am nevoie de o adresa unde sa le trimit . Cu respect Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2023 Partajează Postat Iunie 26, 2023 Nu trebuie să le trimiți cuiva anume ci să pui un link pe forum. Înaacarcă pozele pe un site de gazduire foto, de exemplu Imgur și apoi copiezi link-ul pozei pe forum. Dai click pe imaginea incarcată pe site și selectezi ,,copy image,, apoi revii pe foru și în postare dai click ,,paste,, . Link spre comentariu
Etienne Postat Iunie 26, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2023 Cred ca am reusit https://postimg.cc/gallery/HdQXYPf Link spre comentariu
Etienne Postat Iunie 27, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2023 Deci, ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum