Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DHS045N85

antonvasileeee

Postări Recomandate

Cumpar 3-4 buc din tranzistorul din titlu .N channel 120A , 80V , rds on nu stiu etc.

Nu am nevoie de echivalente ,sunt multi si ar trebui sa-i schimb pe toti .

Data sheet este in chineza si nu pot descifra parametrii care conteaza .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

4

• antonvasileeee

4

• ionut120v

3

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa umila mea parere , nu ai nici o Sansa sa gasesti fizic la noi asa ceva ...este un gunoi chinezesc de 2 bani gauriti..

Cred ca ai 2 solutii Mari si late ..

1-- Ori iti comanzi singur in China asa ceva ...si dupa montarea celor noi tot o porcarie de aparat vei obtine la final ...

2-- Ori faci o treaba profi si Ii schimbi pe toti cap coada cu un echivalent superior de calitate MBR ...

Banuiesc ca este vreo trotineta electrica , nu ?

Link spre comentariu

Categoric trebuie înlocuiți cu echivalente care se pot găsi ușor. Am avut aceeași problemă cu un hoverboard, niște tranzistori care nu se găseau decât la chinezi.Am căutat echivalenți și în cazul meu cel mai bun a fost IRF3205.

Referitor la cei de față, nu ar fi buni ăștia ?

https://www.adelaida.ro/ipp020n08n5aksa1-n-mosfet-80v-120a.html

A fost primul rezultat găsit după structură, curent maxim și tensiune de lucru, dar sigur sunt și alții poate mai buni și chiar mai ieftini...trebuie doar căutat.

Am luat tranzistori de putere buni și ieftini de la @hachia de cel puțin două ori.

Link spre comentariu

Pe foarte scurt ...in sculele de genul acesta , tranzistorii originali sint si multi si prosti dpv calitativ ...

Daca vrei totusi sa mearga scula cum trebuie , atunci trebuie sa-i schimbi pe toti cu MBR-uri ...tot multi o sa fie , dar buni ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Eu am luat doua controllere brushless la 80v cu tranzistorii  jy11m si s-a dovedit ca nu tranzistorii erau problema, un controller s-a ars cu toate mosfeturile bune problema era sursa auxiliara similara cu VIPer 12a de fapt merge in loc si este pin la pin compatibil odata cu auxiliara bubuiau si driverii am pus VIPer 12 a si a mers o vreme dupa care s-a oprit, am gasit un driver agatat, probabil n-a cedat de tot, l-am schimbat si de atunci merge no problem.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu

MBR ...adica major brands ...adica numai  firme cu renume ...International Rectifier , Fairchild/ On , Stm , Siemens/Infineon , Toshiba ...etc ...

Link spre comentariu

Cu siguranta gasesti ceva inlocuitor, aduce @hachia de  la ON preturi bune.

Mosfeturile astea chinezesti nu au caracteristici de comutatie iesite din comun merg destule in loc.

sugestie FDP023N08B sau FDP027N08

Screenshot 2023-06-24 at 09-25-47 Hot Item 120A 85V N-Channel Enhancement Mode Power Mosfet Dhs045n85 to-220.png

Editat de ionut120v
Link spre comentariu

Ionut  nu stiu  cum ai echivalat daca nu stii toate specificatie .

Misu are dreptate .

Nu mai polua cu sfaturi la bazar .

Este un topic de.cumparari nu de depanare .

Editat de antonvasileeee
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări