Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amazon echo show h23k27 firmware recovery

iuliantv

Postări Recomandate

Buna ziua

amazon echo show h23k27  ,afiseaza doar logo amazon,intra in factory reset ,nu are efect ,intra in fastboot,intra in meniul de recovery dau ,,wipe data /factory reset,, dar tot acelasi rezultat ,in meniul de recovery afiseaza o erroare,cea din poza de mai jos,cred ca a ramas in vre.o actualizare si nu a ajuns la sfarsit,dupå cate am citit ,trebuie cont pe amazon,serial numberul.....si ma tem sa nu.mi ceara detalii despre facturå,pe care bineinteles nu o am ,deoarece ea a fost cumparata de ocazie de la ,,guneii,, ce fac vizite prin ,,Marea Anglie,, a resoftat cineva asa ceva? exista ceva firmware oficial sau neoficial sa pot restaura acest ,,device,, ma puteti ajuta cu sfaturi si de preferat firmware si tools

metoda de jos ma baga in meniul de recovery

,,

Daniel 

Try unplugging the device and holding volume up while reinserting the power cable. If it goes to an echo logo with a red caution symbol, hold mute and press volume up once, then let go of both buttons.

Should get you to recovery mode and you can get to bootloader from there,,

Va multumesc

IMG-20230622-180059.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări