Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitie de pe eBay.com

yo7but

Postări Recomandate

Buna ziua,

Doresc sa cumpar de pe eBay niste componente dar nu am experienta necesara. Doresc sa ma ajute cineva si decontez toate cheltuielile. Valoarea componentelor este cam 150$.

Multumesc.

Editat de yo7but
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7but

2

• ionutz2013

2

• bmwh548

1

• zsjkuki

1

Top autori în acest subiect

Buna. E simplu. 

Faceti un cont, alegeti piesele, atentie multe sunt de calitate indoielnica!!, intelegeti-va cu vanzatorul asupra transportului pt ca de multe ori suma care apare acolo ca si cost de transport nu coincide cu ce veti plati (mai ales la colete mari) platiti cu card sau  paypal  si gata. Asteptati sa va vina marfa

PS. Verificati vanzatorul(sa fie cu cont cat de vechi si cu aprecieri) desi asta poate fi cu semnul intrebarii

Link spre comentariu

Nu mai e obligatoriu Paypal (sau poate depinde de vanzator). Am luat eu ceva prin primavara si am achitat cu Visa normal, a mers fara probleme. 
Atentie la calificativele vanzatorului. Intrebati despre cumularea taxelor de transport si daca e din afara UE atentie la taxele vamale. In functie de produse exista niste praguri de taxare si s-ar putea sa fie mai rentabil sa aveti doua colete de valoare mai mica decat unul singur de valoare mare, dar care trece de pragul de taxare.

Link spre comentariu

Îți cumpăr eu daca vrei, dar trebuie să-mi dai banii înainte și să fii conștient de eventualele riscuri din partea vanzatorului ( produs neconform sau sa nu ajungă coletul daca nu are tracking, etc )

Link spre comentariu

Nu stiu cum e pe ebay. Am comandqt un singur ibtegrqt de acolo si nu mi-a mai ajuns niciodata. M-am chinuit pqnq am reusit sa fac request sa imi primesc macar banii daca produsul nu. In schimb pe aliexpress am cumparat sute de produse si rar s-a intamplat sa intarzie sau sa nu imi ajunga. 

Link spre comentariu

Nu stiu nu am mai comandat nimic pe ebay. Pe aliexpress ajung in 3 4 sapt maxim. Pe ebay am comandat in aprilie si nici acum nu a venit.

Link spre comentariu

D

e regula au venit, dar sa nu cumparati lucruri de care stie tot muritoru ca acolo pot fi probleme.

Iata colegi din zona, cu radiomatorimul nu m-am bagat deorece trebuie sa ai ceva activitate nu poti sa iei indicativ sa se asterna praful.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări