Vizitator REBEGEA Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Va salut dragilor.Am auzit ca telefonul mobil este un emitator la purtator.De asemenea am mai auzit ca daca tastez un cod in telefonul meu mobil pot afla ID-ul (numarul de telefon) unui telefon din apropierea lui. Care este secretul?Va multumesc.Gabi R.P.S. Rog moderatorii sa mute acest mesaj unde trebuie daca nu l-am pus unde trebuie, dar nu la cosul de gunoi. :smt039 Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 informatile ce le-ai primit sunt eronate Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Poate ca ai auzit tu ceva, dar nu bine; poti vedea tel. din jurul tau prin bluetooth, asta daca sunt active si daca nu au algoritmi aditionali de siguranta mai avansati (asemeni modelelor noi). Cu un laptop si un soft adecvat, poti chiar sa asculti convorbiri sau sa asculti persoanele de langa telefon("facad" tel. sa te apeleze ca sa-l folosesti pe post de spion), mai poti descarca agenda, mesaje, reminder-e etc. Acest lucru a fost prezentat pe Discovery Science la Beyond Tomorrow, dar nu cred ca se poate face rost usor de soft-ul respectiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum