Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flyback

Postări Recomandate

in acelasi sens toate,conteaza de unde incepi fiecare bobinaj,e marcat pe schema fiecare inceput!E util ca primarul sa fie dat in doua parti si intre ele secundarul ,apoi auxiliara pe exterior ,dar eu nu tin cont de asta ,bobinez tot primarul ,apoi auxiliara si ultima secundarul.

Editat de nel65
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru indicare ce? Dupa idee ea nu trebuie unita . Si daca intreb cred ca nu e problema. Oricum , multumesc la toti care imi raspund. Stiu ca nu am experienta in acest domeniu, dar de abia ma invat, nimeni inca nu s-a nascut invatat. Prin greseli si practica sper ca voi reusi si desigur si cu ajutorul vostru pe care mi-l oferiti

Link spre comentariu

Ma gandeam eu ca e pentru aceasta. Nu vedeam sageata. Si de aceea am zis ca mai bine intreb

On 6/24/2023 at 10:50 AM, nel65 said:

Uite o schema pe care o tot folosesc eu (pentru diverse tensiuni)...

image.thumb.jpeg.7fd188ac02d04cab2e62d93d0b24ce74.jpeg

La intrarea convertorului , ii mai pui ceva componente ? Ca de exemplu sigurante sau NTC? Sau lasi asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări