iuliantv Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 (editat) Acum 7 ore, manolo a spus: Mentionez ca nu am CI ,Netflix televizorul nu este smart. nu aveti dv ci ,dar tv.ul are,daca dv nu,l folositi e cu totul altceva,dar noi ne facem griji ca depanatori ,deoarece unor clienti le spui ce si cum,si dupå ce rezolvi problema,se plång ca nu merge ceea ce deja le.ai spus ca nu va merge cred ca tv.ul e al dv si tot dv santeti depanatorul Editat Iunie 21, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2023 (editat) Da tv este al meu ,da am ceva indemanare dar este mai bine sa-l repare cineva de specialitate ,eu activez pe alt domeniu. Editat Iunie 21, 2023 de manolo greseala Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 26 minute, manolo a spus: Da tv este al meu ,da am ceva indemanare dar este mai bine sa-l repare cineva de specialitate ,eu activez pe alt domeniu. Ai mp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum