Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reducere brum alimentator

Postări Recomandate

LA MULTI ANI !Va doresc tuturor participantilor la forum.Am o problema:pentru o pedala de efecte instrument/microfon,am cumparat un alimentator(9v,made China).Atunci cand folosesc pedala cu baterie,sunetul este perfect,atunci cand folosesc alimentatorul,se aude un zgomot continuu,neplacut,de frcventa joasa.Cum as putea reduce acest zgomot?Un filtru,ceva?Multumesc anticipat.GSPS Special nu am dat numele firmei producatoare,pentru a avea sfaturi obiective,nu gen:"pai daca era pedala de la alta firma,iti dadeau si transformator la ea"...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

problema e filtrarea trafului,care e insuficientaia un traf de 9-12v,care are amperajul necesar pedalei dupa el pune punte redresoare(pe fiecare dioda pui un cond de 100nf) apoi un cond de 2200-4700uf,paralel cu el un 100nf,in serie o rez de 100ohmi(de putere suficenta;P=I^2*100,sa fie peste puterea asta)apoi stabilizator cu trz si zenner(de 9v)(paralel pe zenner un cond de 100-220uF) ,apoi paralel cu iesirea alt cond de 1000-2200uF si paralel cu el un 100nfar trebui sa scapi de brum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări