ALEKS Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Caut sa cumpar casetofonul Elektronika 302, doar varianta maro, daca-l mai are cineva prin vreun dulap. Sunt interesat doar daca se afla in conditie optica foarte buna, fara zgarieturi sau crapaturi. Daca e nefunctional din punct de vedere electric, nu-i problema. Doar sa fie in stare foarte buna, vizual. Puteti sa-mi scrieti pe mesaj privat (incluzand si cateva fotografii), citesc mesajele periodic. Multumesc! Link spre comentariu
Barbaro Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Vă salut. Vedeți la vanzari, tocmai a apărut casetofonul dvs, in topicul userului @marianjoita, hi. Link spre comentariu
10 cm records Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Adica aici https://www.elforum.info/topic/157693-montaje-recuperate-piese-carti/?do=findComment&comment=2156182 Apar foarte rar astfel de casetofoane la vanzare. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2023 Multumesc pentru atentionare! M-am uitat pe fotografii, dar este un pic sub ceea ce caut eu, din punct de vedere optic. Ma intereseaza mai mult pentru a-l pune intr-un soi de expozitie cu alte aparate vechi. Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acela din poze e o varianta ceva mai noua. Prima varianta avea butoanele altfel. Nu promit, dar stiam ca am o carcasa de la casetofon, mecanismul l-am descompletat. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2023 Corect! In special prima varianta m-ar interesa, cea cu clapele patrate. Dar, este ok si varianta cea din fotografiile din link. Atata doar, sa arate bine. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 28, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2023 De actualitate. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iulie 5, 2023 Partajează Postat Iulie 5, 2023 La 28.06.2023 la 18:57, ALEKS a spus: De actualitate. Aveti MP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum