Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine ma poate ajuta cu un soft pt nokia 6234

frantuzu_lan

Postări Recomandate

vreau sa ii fac update la versiunea 5.10 cum o avea inainte ca am facut update de software la 5.43 si au inceput eroriile .. :) pe site la nokia io am gasit doar versiunea 5.43 si am nevoie de 5.10 .. Pls Help Me

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• frantuzu_lan

2

• MihaiGSM

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut! mai bine mergi cu el la un service. Nu ai cum sa faci free downgrade la o versiune mai mica (ex cum ai avut 5.10). Iti trebuie un box (ex: MT-box, JAF, etc.). Numai bine!

Link spre comentariu

i-am facut update la tel de la versiunea 5.10 care o avea la 5.43 si cu vreo 4 zile inainte sa ii fac update a inceput sa faca figuri tasta 3 ori nu tasteaza 3 sau daca tot incerc sa apas pe ea imi intra camera foto .. :| cineva mi-a spus sa ii fac update ca poate rezolv problema dar se pare care nu ..nu as vrea sa ma duc cu el la garantie akuma ca am nevoie de el .. si aia mil tin pe putzin 2 zile prin garantie .. cineva mi-a spus ca am virusat telu decat odata am bagat cardu intru tel tot la fel sa copiez niste imagini si sa ii dau cateva melodii ajutati-ma cu ceva un programel cev asa ii resetez softu sau un soft ceva sa ii bag softu pe curat .. in el sa rada tot .. din el .. Help Me plss telu e codat vodafone si are azi 2 luni in cap de cand l-am luat din magazin de la reprezentanta ultimu pe argintiu ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări