QQme Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Nu am ajuns la locul faptei,poate maine. Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 (editat) Nu am ajuns la locul faptei,poate maine.....am ajuns,l-am gasit,numai ca este montat pe sasiu,,am uitat,are dim.4x3si5,5cm la contacte,6cont. pe sectiune,actionare independenta,2butoane,,dar partea proasta este ca nu pot scoate butoanele,suruburi intepenite,desi am pus si sprai degripant,final capetele s-au rotunjit,,,,singura solutie gaurirea surubului M3,,momentan nu am timp. Editat Iulie 1, 2023 de QQme Link spre comentariu
Choukair Gavril Postat Iulie 1, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 10 hours ago, QQme said: Nu am ajuns la locul faptei,poate maine.....am ajuns,l-am gasit,numai ca este montat pe sasiu,,am uitat,are dim.4x3si5,5cm la contacte,6cont. pe sectiune,actionare independenta,2butoane,,dar partea proasta este ca nu pot scoate butoanele,suruburi intepenite,desi am pus si sprai degripant,final capetele s-au rotunjit,,,,singura solutie gaurirea surubului M3,,momentan nu am timp. Buna seara.Merci mult.parerea mea este sa nu mai incercat sa il desfaceti de pe sasiu daca suruburile sunt cu capetele rotunjite.Aceasi problema am intampinat si eu la un Radio Modern Electronica si am facut potentiometru praf dupa ce am incercat sa il desfac,singura metoda fiind gaurirea suruburilor:dupa aceea pocnea si haraia rau de tot potentiometrul.Poate are cineva nevoie de sasiu complet cu totul.Totusi imi puteti preciza cate ploturi are ?M-am uitat pe schema de la Capri si ar avea 12.Merci inca odata de efort Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum