electricianul98 Postat Decembrie 27, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2024 (editat) Valabil! Tunerul JVC se reduce la 70 ron ultimul pret. https://imgur.com/a/9OhqEN3 Editat Decembrie 27, 2024 de electricianul98 Link spre comentariu
electricianul98 Postat Ianuarie 27 Autor Partajează Postat Ianuarie 27 Tunerul JVC s-a vandut in afara forumului. Se adauga: 2) Raspberry Pi zero 2 W, perfect functional, nu il mai folosesc, asa ca se scoate la vanzare. Pret 45 lei. 3) Transformator Onkyo TX8050, perfect functional, tensiuni de forta 2x20 Vca, 2x40 Vca, 1x9 Vca (toate de forta) plus tensiuni de curent mic (au fost utilizate in amplificatorul original pentru alimentare ecran VFD). Pret 50 lei. 4) Cadru radiatoare aluminiu + radiatoarele din imagini, au fost recuperate dintr-un amplificator de putere profesional, am incercat sa le pastrez cat mai originale, fara a le da alte gauri pe suprafetele de prindere a tranzistoarelor. Am renuntat la proiect, asa ca se scot la vanzare. Pret 90 lei. 5) Finali audio originali, punctele 3, 4 si 5 sunt perechi, recuperati din acelasi amplificator, tranzistorii de la pct 1 si 2 asa i-am primit nu cunosc provenienta, dar sunt 100% originali. Preturi: 15 lei orice pereche de la pct 3, 4 sau 5. Punctele 1 si 2 se dau si la bucata, 7 lei bucata. Punctul 6 18 lei. 1)Transformator de putere pentru audio de la Denon, destul de tapan si greu, tensiuni aproximative 2x39 volti la curent mare, are si alte iesiri de curent mic. Daca e cineva interesat de el, masor si celelalte iesiri. Pret 40 ron. https://imgur.com/a/mFM2Pzh Transport posta sau curier, eventual olx daca avantajeaza pe cineva. Link spre comentariu
marius_amp Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 Se poate niste dimensiuni pentru punctul 4 ? Link spre comentariu
electricianul98 Postat Ianuarie 28 Autor Partajează Postat Ianuarie 28 Da, revin mai pe seara cu dimensiunile. Intre timp, punctul 5 (finalii) sunt rezervati pana pe 5. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Ianuarie 28 Autor Partajează Postat Ianuarie 28 Dimensiuni radiator: Lungime radiator: 27.5 cm Latime radiator: 3.6 cm Inaltime radiator: 7.9 cm Grosime talpa principala: 6mm Dimensiuni cadru: Lungime: 27.5 cm Latime: 21 cm Inaltime: 8.5 cm Dimensiunile sunt aproximative. Maine revin si cu niste poze suplimentare. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 Vreau eu punctele 1 si 2 Link spre comentariu
electricianul98 Postat Ianuarie 29 Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Ok. Discutam la telefon sau pe pm. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Februarie 3 Autor Partajează Postat Februarie 3 Punctele 1, 2 si 5 sunt momemtan rezervate. Puntele 3 si 4, traful Onkyo si radiatoarele sunt valabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum