Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcase, amplificator, transformatoare, monitor PC

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Din lista anterioara nu mai e nimic valabil. 

Se adauga:

1)Transformator de putere pentru audio de la Denon, destul de tapan si greu, tensiuni aproximative 2x39 volti la curent mare, are si alte iesiri de curent mic. Daca e cineva interesat de el, masor si celelalte iesiri.

Pret 65 ron.

2)Protectie cc difuzoare, cuplare intarziata si decuplare instantanee, testata, functionala. Se alimenteaza la 230 volti alternativ. A functionat intr-un amplif audio, proiect propriu. Pret 40 ron.

3)Receiver Onkyo, la fel ca cel precedent, modificat cu arduino. Pret 150 ron cu arduino sau 100 ron fara arduino.

4)Placa amplificator auto, a fost data jos dintr-un sigmat roc one de la care mi-a trebuit carcasa. Placa e originala, functionala. Tranzistorii din sursa sunt irf540, 12 la numar, finalii 2sb688 si 2sd718. Pentru piese sau proiecte diy.

Pret 40 lei.

5)Laptop asus x200M, procesor celeron, 2 gb ram, se da cu tot cu incarcator, fara ssd si fara acumulator. Daca il vrea cineva am un hdd compatibil. Estetic deosebit. Pentru varsta lui se descurca la office. Pret 100 ron.

Transport prin posta sau predare personala in Voinesti - Targoviste - Bucuresti (pentru Bucuresti doar lunea de dimineata).

https://imgur.com/a/E7yXXZs

Link spre comentariu

Vreau eu punctele 2 si 4.

2)Protectie cc difuzoare, cuplare intarziata si decuplare instantanee, testata, functionala. Se alimenteaza la 230 volti alternativ. A functionat intr-un amplif audio, proiect propriu. Pret 40 ron.

4)Placa amplificator auto, a fost data jos dintr-un sigmat roc one de la care mi-a trebuit carcasa. Placa e originala, functionala. Tranzistorii din sursa sunt irf540, 12 la numar, finalii 2sb688 si 2sd718. Pentru piese sau proiecte diy.

Pret 40 lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări