electricianul98 Postat August 30, 2024 Autor Partajează Postat August 30, 2024 Punctul 5, amplificator technics e rezervat pentru sonic11. Receiverul Onkyo de la pct 6 se reduce la 100 ron, dar fara arduino. Link spre comentariu
humulin Postat Septembrie 2, 2024 Partajează Postat Septembrie 2, 2024 Iau eu: Receiverul Onkyo de la pct 6 se reduce la 100 ron, dar fara arduino. Am trimis p.m. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 1, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2024 Din lista anterioara nu mai e nimic valabil. Se adauga: 1)Transformator de putere pentru audio de la Denon, destul de tapan si greu, tensiuni aproximative 2x39 volti la curent mare, are si alte iesiri de curent mic. Daca e cineva interesat de el, masor si celelalte iesiri. Pret 65 ron. 2)Protectie cc difuzoare, cuplare intarziata si decuplare instantanee, testata, functionala. Se alimenteaza la 230 volti alternativ. A functionat intr-un amplif audio, proiect propriu. Pret 40 ron. 3)Receiver Onkyo, la fel ca cel precedent, modificat cu arduino. Pret 150 ron cu arduino sau 100 ron fara arduino. 4)Placa amplificator auto, a fost data jos dintr-un sigmat roc one de la care mi-a trebuit carcasa. Placa e originala, functionala. Tranzistorii din sursa sunt irf540, 12 la numar, finalii 2sb688 si 2sd718. Pentru piese sau proiecte diy. Pret 40 lei. 5)Laptop asus x200M, procesor celeron, 2 gb ram, se da cu tot cu incarcator, fara ssd si fara acumulator. Daca il vrea cineva am un hdd compatibil. Estetic deosebit. Pentru varsta lui se descurca la office. Pret 100 ron. Transport prin posta sau predare personala in Voinesti - Targoviste - Bucuresti (pentru Bucuresti doar lunea de dimineata). https://imgur.com/a/E7yXXZs Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 1, 2024 Partajează Postat Noiembrie 1, 2024 Vreau eu punctele 2 si 4. 2)Protectie cc difuzoare, cuplare intarziata si decuplare instantanee, testata, functionala. Se alimenteaza la 230 volti alternativ. A functionat intr-un amplif audio, proiect propriu. Pret 40 ron. 4)Placa amplificator auto, a fost data jos dintr-un sigmat roc one de la care mi-a trebuit carcasa. Placa e originala, functionala. Tranzistorii din sursa sunt irf540, 12 la numar, finalii 2sb688 si 2sd718. Pentru piese sau proiecte diy. Pret 40 lei. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 1, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2024 Ok. Punctele 2 si 4 la user-ul @George. Detalii legate de transport pe PM. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Noiembrie 2, 2024 Partajează Postat Noiembrie 2, 2024 La Onkyo exista si modulul original ?.Sunt interesat de el in starea originala. Daca se poate un nr. de tel. in P.M. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 2, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2024 Va salut. Modulul original nu-l mai am, nici dsp-ul, nici procesorul central. Functioneaza ca amplificator digital. Tuner-ul l-am dat jos, nu mai e functional. Aducerea la starea originala e mai dificila, se vinde pentru piese sau asa cum este amplif analogic - digital. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 2, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2024 Amplificatorul Onkyo se reduce la 80 ron (fara arduino), traful denon 50 ron, ultimul pret. Link spre comentariu
humulin Postat Noiembrie 3, 2024 Partajează Postat Noiembrie 3, 2024 Vreau eu Amplificatorul Onkyo se reduce la 80 ron Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 4, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2024 Ok. La 80 ron, dar fara arduino. Putem discuta pe PM sau la tel. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 19, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Punctul 3 (receiverul Onkyo) nu mai e valabil. Punctele 2 si 4 (protectia si ampliful auto) sunt momentan promise lui sonic11. Punctele 1 (traful Denon) si 5 (laptopul asus) sunt inca valabile. Traful Denon e facut special pentru audio, traf de calitate si tapan. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Noiembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Valabil. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Decembrie 15, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2024 Se adauga: 6)Tuner JVC T-X2, stare tehnica deosebita, estetic bun, are fm si am, prinde bine posturile, sunet excelent. Tunerul nu a fost sters - curatat de praf, asa l-am primit. Pret 130 lei negociabil. https://imgur.com/a/9OhqEN3 Protectia de cc de la punctul 2 revine la vanzare, daca sonic11 mai e interesat sa lase un mesaj. Punctul 4 se retrage momentan de la vanzare. Traful denon e inca valabil. 1)Transformator de putere pentru audio de la Denon, destul de tapan si greu, tensiuni aproximative 2x39 volti la curent mare, are si alte iesiri de curent mic. Daca e cineva interesat de el, masor si celelalte iesiri. Pret 40 ron. 2)Protectie cc difuzoare, cuplare intarziata si decuplare instantanee, testata, functionala. Se alimenteaza la 230 volti alternativ. A functionat intr-un amplif audio, proiect propriu. Pret 40 ron. https://imgur.com/a/E7yXXZs Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 16, 2024 Partajează Postat Decembrie 16, 2024 Salut. Cu scuzele de rigoare dar am uitat efectiv. Vorbim pe watsap. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Decembrie 16, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2024 (editat) Protectia de la pct 2 sa vandut in afara forumului, inainte de postarea dvs. Mai sunt valabile doar traful si tunerul. Editat Decembrie 16, 2024 de electricianul98 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum