Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar multimetru laborator

Iordan Dan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

2

• Iordan Dan

2

• validae

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Definește ,,multimetru de laborator,,.....sau cu alte cuvinte ce anume vrei/accepți de banii ăștia.

Că precizie de 0,05% n-ai să vezi la așa sumă...dar ceva de genul 0,8% poți obține și cu un DT830 pe anumite scale.

Link spre comentariu

@validae,

Eu am luat UT71E cu 800lei acum cativa ani de la batronix.com si are 0,025% pe scala DCV 400mV si 0,5% pe scalele 4-40V, 40-400V, si 0,1% pe 1000V, de asemenea si in alternativ are precizie foarte buna si merge pana la 100Khz.

De mentionat ca are frecventmetru pana la 400Mhz, si capacimetru pana la 40000uF.

Ai aici specificatiile:

https://partnerelectronic.com/upload/22/ut71-english-manual.pdf

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu

Ma intereseaza ceva in genul cum erau cele facute de IEMI E0304 sau E0302 sau chiar unul din cele 2 facute de IEMI ma intereseaza  daca este in stare de functionare

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Iordan Dan a spus:

Ma intereseaza ceva in genul cum erau cele facute de IEMI E0304 sau E0302 sau chiar unul din cele 2 facute de IEMI ma intereseaza  daca este in stare de functionare

Cred ca le am pe ambele. Ma uit pana luni. 

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări