Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cositorire Cordon reglaj caldura(masina)

criss

Postări Recomandate

Cu catva timp inainte am facut ceva modificari pe masina mea si mai precis am schimbat bordul iar cu cordonul(gen bicigeta dar format dintrun sg fir) ce comanda robinetele(cald/rece, spre parbriz, ....) de la aeroterma.toturul se potriveste doar cablul de comanda(buton---robinet) sta tensionat,desi robinetele funtioneaza foarte usor si la rotirea oricarui buton merge foarte greu,mai denu sare butonul.Doar 1 sg metoda se poate aplica pt acesta ca sa se potriveasca, adica sa tai capatul cordonului si sa intorc partea de prindere ca sa nu fie cablul tensionat si sami sara butonul de la reglaj!Intrebare este cu ce sal lipesc?si sa tina?(sudura nici un caz deoarece deterioreaza plasticul de pe el).doar de ciocan de lipit poate fi vorba.cu ce miati recomanda sal lipesc?cositor+ce va solutie ce am primit, nu merge!cablul este din otel(cred)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

• cristitranca

2

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mersi pt raspuns dar din pacate nu pot prinde cu asa ceva.deoarece acel cablu 'aluneca' intro conducta (gen cablul ambreaj) si ar inpiedica miscarea cablului spre interior..am sa fac ceva poze sa vedeti despre ce este vb.

Link spre comentariu

am bord de astra.nu cablul ii problema,ca este intreg doar trebuie sa o modific ca sa se potriveasca pe robinetele de kadett.am desfacut bordul si din pacate nu prea ies calculele,deoarece cursa manetei de la astra este mai mica ca si la kadett pt robinetul: rece/cald, mai mare la celelalte :( .am hotarat sa pun un mecanism controlat de motoare dar ma chinui cu partea mecanica.daca aveti ceva idei....ar fi de mare ajutor.

Link spre comentariu

nuproblema ta e simpla...cat de cat///// tot sistemul este de parghiiideea e sa aduci parghiile la lungime egaladin cate am inteles eu, cursa manetei este mai mica decat a robinetului(nu inchide/da drumu complet la antigel) corect?daca este asa, trebuie sa mai scurtezi tija robinetului(sa prinzi cablul de mai spre centru)daca vrei detalii, bim pe mess, am acelasi id ca aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări