Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema stabilitate automat biochimie rezolvata

ionut120v

Postări Recomandate

Am doua aparate identice, au avut probleme de stabilitate de noi, dar deoarece curatenia lasa de dorit, problema nu iesea in evidenta, in ultimul timp au aparut echipamente de ultrasunete mai bune, alte traductoare, in plus am perfectionat metoda de fixare, acum cu insurubare si lipire cu epoxidica pe o oala cu aluminiu brazat pe fundul ei, bolturile fiind sudate in punct direct de  inox(aluminiul frezat). Nu se mai dezlipesc.

La electronica odata ce treci pe carbura de siliciu nu mai ai ce umbla, a fost pe carbura din 2017.

Cu noua baie de ultrasunete curatenia e mai buna, iar problema de stabilitate a iesit in evidenta, am reusit sa o rezolv.

Problema stabilitate aparat rezolvata prin inlocuire fodioda cu una PIN model mai nou mai rapida si mai stabila

Am facut o serie de controale care confirma, calibrare la ora 9  control doua nivele la ora 9 si ora 17 la inceputul si sfarsitul sesiunii de lucru.

Conform procedurii controlul se face la interval de 8 ore, daca sesiunea e mai scurta de 8 ore nu trebuie facut a doua oara, chiar daca are 7 ore si 59 minute, controlul imediat dupa calibrare iese oricum, puntea suspinelor este la cateva ore dupa calibrare.

Altii care nu spala cu ultrasunete la cavitatie au de furca cu creatinina metoda cu acid picric, care este galben si culoarea iese greu, multi au trecut pe metoda enzimatica, la mine nu pune probleme.

Screenshot from 2023-06-13 20-15-47.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut120v

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări