hixpp02 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Problema cu contrafacaturile mai degrabă întâlnești pe ali sau eBay, plus ca sunt mulți producători din China despre care eu cel puțin pana acum nici n-am auzit. Acuma, nu poți fi sigur in nimic, majoritatea au linii de fabricație in China, mai știi ce și de unde vine? Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 3 ore, modoran a spus: Tu ai cumparat vreodata ceva de la LCSC Au si ei chinezismele lor, dar au si produse originale doar ca astea din urma sunt mai scumpe decat la alti distribuitori. Nu generalizez, dar pentru cateva produse de care sunt interesat am verificat preturile si sunt mai sus decat la Mouser. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 5 ore, BRANCA a spus: Tare!Au fabricâ în Taiwan... ce e de mirare? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Nu prea cred ca astia de la TI au vreo fabrica a lor, le fac si ei unde pot. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 https://www.ti.com/about-ti/company/ti-at-a-glance/manufacturing.html Link spre comentariu
Tracius Postat Iunie 14, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2023 Multumesc la toata lumea pentru ajutor si sfaturi! Se pare ca nu pot scrie de cat un numar mic de posturi asa ca incerc sa raspund aici la toti @daniel_2004 Quote Eu eram ăla dar nu am schimbat încă nici un operațional, am montat doar socluri pentru a nu păți ca inițiatorul topicului și mai vedem pe parcurs... Trist e ca Zishan-ul are DIP8, dar operationalul initial era intepenit, n-am realizat ce fac, si am ajuns intr-o situatie de mi-am folosit forta si nu inteligenta. Mi se intampla rar asta. @validae Quote Cauți un reprezentant local/european al TI și cumperi cu transport mai ieftin decât din USA. Am notat; Buna smecheria. @Усилитель @antonvasileeee @hixpp02 Quote Unii folosesc in loc OPA1612 ,care e mai bun ca LM4562... Am incercat deja vreo 2 OPA, dar sincer nu cred ca mi se potriveste sunetul. Mi se pare prea relaxat. Ciudat, au fost singurele operationale incercate de mine care sunau foarte diferit de restul. Poate ca aici am nimerit originale @eos Multumesc pentru link. Si eu cred ca experienta primeaza. Clar nu i-as baga pe toti chinezii in aceeasi oala. Sunt convins ca si pe aliexpress sunt vanzatori seriosi si cu reputatie buna. Numai ca nu-i stiu eu. Quote Mama mama da ce speriati sunteti de orice vine din China.HAi sa va intreb altceva: ati luat ceva de acolo ati comparat cu altceva si da cu virgula?Asta ca sa nu mai vorbim din poze Am comandat mai multe de pe LM4562NA de pe aliexpress si toate diferite ca si aspect de cel pe care il aveam. Sunetul e cel descris mai sus, destul de bun, dar nu cel asteptat. Bine, asta as zice ca e exceptia. De cele mai multe ori am fost multumit de produsele comandate din china. @sonic11 Cand planuiesti sa dai comanda ? 21 minutes ago, modoran said: Nu prea cred ca astia de la TI au vreo fabrica a lor, le fac si ei unde pot. Sper sa nu fie cum e cola, de are alt gust in state de cum are in romania.... Link spre comentariu
sonic11 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 25 minute, Tracius a spus: Multumesc la toata lumea pentru ajutor si sfaturi! Se pare ca nu pot scrie de cat un numar mic de posturi asa ca incerc sa raspund aici la toti @daniel_2004 Trist e ca Zishan-ul are DIP8, dar operationalul initial era intepenit, n-am realizat ce fac, si am ajuns intr-o situatie de mi-am folosit forta si nu inteligenta. Mi se intampla rar asta. @validae Am notat; Buna smecheria. @Усилитель @antonvasileeee @hixpp02 Am incercat deja vreo 2 OPA, dar sincer nu cred ca mi se potriveste sunetul. Mi se pare prea relaxat. Ciudat, au fost singurele operationale incercate de mine care sunau foarte diferit de restul. Poate ca aici am nimerit originale @eos Multumesc pentru link. Si eu cred ca experienta primeaza. Clar nu i-as baga pe toti chinezii in aceeasi oala. Sunt convins ca si pe aliexpress sunt vanzatori seriosi si cu reputatie buna. Numai ca nu-i stiu eu. Am comandat mai multe de pe LM4562NA de pe aliexpress si toate diferite ca si aspect de cel pe care il aveam. Sunetul e cel descris mai sus, destul de bun, dar nu cel asteptat. Bine, asta as zice ca e exceptia. De cele mai multe ori am fost multumit de produsele comandate din china. @sonic11 Cand planuiesti sa dai comanda ? Sper sa nu fie cum e cola, de are alt gust in state de cum are in romania.... "Cand planuiesti sa dai comanda" În câteva zile. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Ar mai fi și NJM2068, după unii in unele configurații era foarte bun. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Stimati tovarasi si pretini, Daca vreti componente originale, va uitati pe site-ul producatorului în lista distribuitorilor autorizati. Daca alesul inimii dvs. este trecut acolo, aveti mari sanse sa primiti componente orijenale, mai ales daca le luati pa persoana juridica si aveti un oarece renume în spate. Altfel (ca persoana fizica), sansele de a primi smelturi cresc semnificativ. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 M-am mirat că TI are fabrică în Taiwan,deoarece stiam că grosul se produce în SUA.In fapt şi National Semiconductors a fost achiziţionatâ de ei. Pe de altă parte TSMC din Taiwan e cel mai mare producător de cipuri din lume... Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 TSMC fac circuite integrate pe scara foarte larga, nu-si spurca ei liniile de fabricatie cu nimicuri. Multi producatori au transferat pasii de productie low-tech în tari precum China, Singapore, Malta si Maroc. Tranzistoarele în capsula de plastic de la ON, de ex,. sunt difuzate în SUA iar waferele testate sunt trimise în China pentru încapsulare. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 1 oră în urmă, franzm a spus: Multi producatori au transferat pasii de productie low-tech în tari precum China, Singapore, Malta si Maroc. cu China , sint total de acord ... insa restul de 3 tari , nu sint de acord ... Link spre comentariu
eos Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Acum 3 ore, franzm a spus: TSMC fac circuite integrate pe scara foarte larga, nu-si spurca ei liniile de fabricatie cu nimicuri. TSMC fabrica doar tehnologia de varf cu ultimele noduri pana la 2 nano Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Voi chiar credeti ca de acolo ies grosul banilor, din nodurile alea de fabricatie ? Nu cred ca exista vreun amplificator operational pe lumea asta realizat pe 5 nm, ci pe noduri mult inferioare. De ce ? Pentru ca nu e nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum