dtzibuleac Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Buna ziua Apelez la cei care stiu de unde sa copii - Firmware -ul pentru placa T.VST 29.03 . ce am gasit eu nu ma multumeste, nu gasesc toate setarile din meniul service, iar altele nu le pot modifica , panelul 1280x1024 Pixels. Multumesc si va doresc succesla toti. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 (editat) Acum 2 ore, dtzibuleac a spus: Buna ziua Apelez la cei care stiu de unde sa copii - Firmware -ul pentru placa T.VST 29.03 . ce am gasit eu nu ma multumeste, nu gasesc toate setarile din meniul service, iar altele nu le pot modifica , panelul 1280x1024 Pixels. Multumesc si va doresc succesla toti. daca nu gasiti anumite setari,credeti ca ele sant disponibile cu alt soft? ce setari nu gasiti si va trebuiesc? in niciun caz nu cred ca stie dvb-c plus ca google e plin de softuri pentru el,sa ne apucam sa ghicium ce nu va multumeste e cam greu Editat Iunie 13, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
dtzibuleac Postat Iunie 16, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2023 La 13.06.2023 la 11:48, iuliantv a spus: daca nu gasiti anumite setari,credeti ca ele sant disponibile cu alt soft? ce setari nu gasiti si va trebuiesc? in niciun caz nu cred ca stie dvb-c plus ca google e plin de softuri pentru el,sa ne apucam sa ghicium ce nu va multumeste e cam greu Link spre comentariu
dtzibuleac Postat Iunie 16, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2023 Multumesc frumos , am rezolvat, nu puteam sa modific dimensiunile imaginii, am gasit un prieten care mi-a dat softul corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum