Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware T.VST 29.03

dtzibuleac

Postări Recomandate

Buna ziua

Apelez la cei care stiu de unde sa copii - Firmware -ul pentru  placa  T.VST 29.03 .  ce am gasit eu nu ma multumeste, nu gasesc toate setarile din meniul service, iar altele nu le pot modifica , panelul 1280x1024  Pixels.

Multumesc si va doresc succesla toti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dtzibuleac

3

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, dtzibuleac a spus:

Buna ziua

Apelez la cei care stiu de unde sa copii - Firmware -ul pentru  placa  T.VST 29.03 .  ce am gasit eu nu ma multumeste, nu gasesc toate setarile din meniul service, iar altele nu le pot modifica , panelul 1280x1024  Pixels.

Multumesc si va doresc succesla toti.

daca nu gasiti anumite setari,credeti ca ele sant disponibile cu alt soft? ce setari nu gasiti si va trebuiesc?

in niciun caz nu cred ca stie dvb-c

plus ca google e plin de softuri pentru el,sa ne apucam sa ghicium ce nu va multumeste e cam greu

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
La 13.06.2023 la 11:48, iuliantv a spus:

daca nu gasiti anumite setari,credeti ca ele sant disponibile cu alt soft? ce setari nu gasiti si va trebuiesc?

in niciun caz nu cred ca stie dvb-c

plus ca google e plin de softuri pentru el,sa ne apucam sa ghicium ce nu va multumeste e cam greu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări