Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Înmatriculare BMW american în România

franzm

Postări Recomandate

Buna seara,

Un nepot de-al meu, cetatean american ce activeaza în cadrul fortelor militare americane din Germania, are un BMW model american (cred ca-i un 335) pe care trebuie sa-l vânda repede. Masina-i din 2008, are numere nemtesti, dar nu are hârtii de înmatriculare nemtesti (si nici nu este înmatriculata "normal"). Se poate aduce o asemenea masina în România si ce trebuie facut pentru a o înmatricula în tara. Nu stiu daca are CoC, dar se poate obtine prin dealarul (american) de la care a cumparat-o.

Cred ca trebuie verificata/omologata la RAR. Are câteva particularitati, de ex. semnalizatoare rosii în loc de cele portocalii din România.

Cunoaste cineva care ar fi calea de urmat?

Multzam.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• franzm

3

• Усилитель

1

• merck

1

Acum 46 minute, franzm a spus:

Cunoaste cineva care ar fi calea de urmat

E prea complicat ,la o masina din 2008 nu merita ,e bataie de cap si cheltuieli prea mari...

Pana si omologarea nu se face la orice RAR ,ci numai la una in Bucuresti ,ba se mai fac teste de poluare in mers si alte prostii care costa mult.Si asta dupa ce sistemul de iluminare/semnalizare se afuce la European...de hătisul hartiilor nu mai vorbesc ,plus vamă si tva...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări