franzm Postat Iunie 12, 2023 Partajează Postat Iunie 12, 2023 Buna seara, Un nepot de-al meu, cetatean american ce activeaza în cadrul fortelor militare americane din Germania, are un BMW model american (cred ca-i un 335) pe care trebuie sa-l vânda repede. Masina-i din 2008, are numere nemtesti, dar nu are hârtii de înmatriculare nemtesti (si nici nu este înmatriculata "normal"). Se poate aduce o asemenea masina în România si ce trebuie facut pentru a o înmatricula în tara. Nu stiu daca are CoC, dar se poate obtine prin dealarul (american) de la care a cumparat-o. Cred ca trebuie verificata/omologata la RAR. Are câteva particularitati, de ex. semnalizatoare rosii în loc de cele portocalii din România. Cunoaste cineva care ar fi calea de urmat? Multzam. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 12, 2023 Partajează Postat Iunie 12, 2023 Acum 46 minute, franzm a spus: Cunoaste cineva care ar fi calea de urmat E prea complicat ,la o masina din 2008 nu merita ,e bataie de cap si cheltuieli prea mari... Pana si omologarea nu se face la orice RAR ,ci numai la una in Bucuresti ,ba se mai fac teste de poluare in mers si alte prostii care costa mult.Si asta dupa ce sistemul de iluminare/semnalizare se afuce la European...de hătisul hartiilor nu mai vorbesc ,plus vamă si tva... Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2023 S-a rezolvat. Se poate închide topicul. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Cum? Ca poate va mai folosi informatia si la altii. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 21, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2023 Clasic; s-a dat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum