laur+ Postat Iunie 17, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2023 (editat) Am de vreo 12 ani un grundig cd3. Sa știi ca nu m-am plictisit încă de el. Editat Iunie 17, 2023 de laur+ Link spre comentariu
dadix Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 (editat) Din ce am citit Grundig CD-3 are tda1547 si la player cica se pot upgrada op-amp-urile . Adica se pot pune in loc de 6x JRC 5532D niste OP 275 sau altceva si mai bun , Editat Iunie 17, 2023 de dadix Link spre comentariu
laur+ Postat Iunie 17, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2023 Mulțumesc de informație! Întâi sa îl rezolv cu partea de citire a discurilor. Link spre comentariu
D0rel Baross Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Uite aici niste gunoaie. Cica alea in 14 bit sunt miezul din dodoasca. https://files.fm/f/hvpec2krn Link spre comentariu
tm07uxo Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Grundig CD3 este un utilaj fff bun cu un mecanism CDM-12 indistructibil daca este original Philips....Este aproape similar cu CDM-pro....Trebuie doar curatat lentila laserului, dar nu cu solutii sau cu metilic.... Se gaseste de cumparat un disc special cu o periuta ff fina , dai cu ea odata si face minuni....Se gaseste de cumparat si la noi .... sau de pe eBay. Hama CD and DVD Laser Lens Cleaning Disc - Top Quality Cleaner In Jewel Case Link spre comentariu
laur+ Postat Mai 10 Autor Partajează Postat Mai 10 Postez următoarele, poate sunt utile cuiva: -rezolvat mecanica cdm12, am dezasambllat-o ,curățat vechea vaselina, am uns mecanismul cu alta noua pe baza de silicon? -curățat lentila cu bețișor cu vata înmuiat în apa distilata, apoi șters cu bețișor uscat -ridicata cam 1mm piesa de plastic ce învârte cd-ul -am scos integratele 5532, am montat socluri și am experimentat cu opa2134,opa 2604,lme 49720,njm2068. -condensatori nichicon muse bypasati cu 470nf wima pe calea de semnal În concluzie cd ul a fost resuscitat și funcționează bine. Referitor la schimbarea operationalelor se simte ceva diferența, dar nu sunt convins ca e ok sa pui în loc de opamp cu întrare bipolara unul cu fet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum