Sharky Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Udp are verificare la destinatar pe baza de crc si altele. Asta la nivel de transport, ca la nivel de aplicatie sigur se mai face alta verificare. Biti n au cum sa se modifice, eventual sa lipsească bucati din melodie. Dar nu s ar mai agrega. Plus nu cred ca flac e un format compatibil cu streaming cum e mp3 dar poate ma insel. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Este compatibil cu streaming. Pentru asta a si fost conceput. Link spre comentariu
eos Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Acum 11 ore, Ovidanie a spus: Am inteles. Amicii astia care se aduna in barul unde-mi beau cafeaua de dimineata nu prea inteleg cum e faza cu digitalul, multi dintre ei chiar nu pot pricepe cum de pe un CD zgariat poate fi recuperata integral informatia, fie ca e vorba de muzica, fisiere foto, programe executabile. Acum ceva-ceva au inteles, accepta ca se poate transfera un fisier digital de mii de ori, informatia nu se altereaza. Dar nu vor sa accepte ca un fisier FLAC redat de un telefon modest nu sufera nici o modificare, inca au impresia ca e ca la discul vinil, un pick-up prost poate distruge discul. Amicii respectivi sunt habarnisti tehnici la fel ca specia audiofila.Orice le`ai explica tehnic nu sunt in stare sa priceapa si nu le vei scoate niciodata ideile lor din cap Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Cine-i far' de pacate, sa arunce prima piatra. Asa ca, încet cu pianu' pe scari. Link spre comentariu
Postări Recomandate