eos Postat Aprilie 17 Partajează Postat Aprilie 17 Nu e bun cuiu ca e din fer si are rezistenta mare se pierde putere multa pe el Link spre comentariu
daniels Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 In schema amplificatorului de casti J-Mo 3H am incercat inlocuirea directa a lui J113 cu BF245 si rezultatele nu au aratat bine. Am facut niste modificari despre care va invit sa va spuneti parerile. pentru tensiunea de 24V la iesire curentul si tensiunea se suprapun perfec fft in punctu de test am 6,74V in loc de 3-5V. Link spre comentariu
the same Postat Mai 8 Partajează Postat Mai 8 Propunerea mea este sa lasi jmo-3 asa cum l-a facut ala. Mai mult nu scoti de la el. Daca vrei mai mult sau altceva, este alta treaba, alta schema. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 22 Partajează Postat Mai 22 (editat) am o nedumerire fata de faze. Am aranjat ca noua schema cu BF sa aiba aceleasi performante ca cea cu J113. nedumerirea mea este ca la schema cu BF faza apare negativa. De ce? Editat Mai 22 de daniels Link spre comentariu
daniels Postat Mai 22 Partajează Postat Mai 22 (editat) Asta e dilema, oricum pt domeniu audio nu prea conteaza Editat Mai 22 de daniels Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 Am testat schema asta, pe simulare arata bine, functiona cat de cat, dar de incalzeste puternic (fum) R4. Link spre comentariu
roadrunner Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 (editat) ce curent raporteaza simulatorul prin R4? calculezi R* I^2 si decizi daca vrei sa transformi energia aia in caldura, pentru asta exista simulatoarele. evident masori si in montaj ca sa vezi daca sunt apropiate valorile ( I prin R4) ca sa te dumiresti daca nu e o greseala de constructie. RR Editat Iunie 6 de roadrunner Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 (editat) Disipa cam 1.5W. Rezistenta are 2.5W. Am sa o maresc la 100 ohmi, vad ca nu se schimba mare lucru. Editat Iunie 6 de daniels Link spre comentariu
ex.escu Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 Zic si eu , ca proasta, ce se intampla daca etajul de intrare se cascodeaza cu un alt bf, sau daca aveti un 2sk170 jos si un 2sk30a sus, cu acelasi idss, cu r4=100 ohm... Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 Ma leg de acesti BF pt ca sunt singurii Jfet pe care ii am. Link spre comentariu
cloudy Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 (editat) On 5/22/2024 at 2:55 PM, cristi7521 said: -173 = 187 ? Da. Depinde de "unghiul" de unde privești, important este că se află în aceeași poziție pe ... cerc. Editat Iunie 6 de cloudy Link spre comentariu
Postări Recomandate