BRANCA Postat Martie 24, 2024 Partajează Postat Martie 24, 2024 Dida cică avea 3 octave... https://comentator.ro/infodemia/2970-dida-dragan Aici voci la greu: https://www.superprof.co.uk/blog/singers-with-the-broadest-vocal-range/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Sa vezi cate octave ating cand ma scoate careva din sarite. Un uppecut, un croseu si vreo doua joase, de picior, si am incheiat recitalul. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Doroftei, tu esti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Acum 2 ore, IPV a spus: Sa vezi cate octave ating cand ma scoate careva din sarite. Un uppecut, un croseu si vreo doua joase, de picior, si am incheiat recitalul. Ma intreb cui ajuta o postare de genul asta. Audiofililor cumva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Asa-i de important si educativ topicul asta, de numa. Acum 12 minute, AlpHs00 a spus: Doroftei, tu esti? Nu, el era la alta clasa, ca facuram liceul impreuna. Link spre comentariu
icar Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Acum 21 ore, fluffy37 a spus: Crezi ca poti face diferenta intre 14550 si 14770 Khz? Nu, ca nu auzi acel sunet, dar se poate face diferenta intrre 440 si 445! Cine are urechea educata o face! Prea stiu multi cu astfel de urechi, ca sa-ti accept afirmatia. Si da, corect, nu se educa singura! Citat Dida Dragan tipa. Da, daca nu faci deosebirea intre a tipa, ambitus si forta vocii! Link spre comentariu
daniels Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 (editat) M-am prins in mare cum sta treaba in LTspice. Am descarcat fisirul .asc de la jmo-v3 si am inceput sa schimb mosfetii dupa tensiune, din lista care era disponibila. Am observat ca graficul fft arata mai bine cu cat scadeam tensiunea mosfetului, iar pt aceiasi tensiune graficul era mai bun pt rds mai mica. Cand spun grafic mai bun ma refer la scaderea armonicelor 1 si 2. Editat Martie 25, 2024 de daniels Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2024 Partajează Postat Martie 25, 2024 Păi să vedem graficul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2024 Partajează Postat Aprilie 3, 2024 Eu credeam că 3-3,5 octave este maximum ce poate vocea umană... Vitas Vitas is a Russian-Ukrainian artist with an impressive 7-octave vocal range. He became best known in the world through the song The 7th Element, which went viral on YouTube a couple of years ago. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Aprilie 4, 2024 Partajează Postat Aprilie 4, 2024 (editat) Aceasta este piesa cu cea mai inalta parte pe voce, pe care o cunosc, de la Vitas. Stiu, pare ireal dar este, real. De la min 2:30, incepe nebunia. Editat Aprilie 4, 2024 de DjLeco2021 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 4, 2024 Partajează Postat Aprilie 4, 2024 Vitas este pistol cu apa , stimati tovarasi ... daca nu sinteti la curent cu ultimele descoperiri in domeniu , Vitas a fost detronat demult ...Dimash Kudaibergen este rege de citiva ani ... 6 octave plus inca ceva ... luati de priviti si va minunati ...undeva in jur de minutul 04 si 40 secunde este punctul culminant ... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Aprilie 5, 2024 Partajează Postat Aprilie 5, 2024 Stiu si de el, insa Vitas imi place mai mult, are un alt timbru. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 17, 2024 Partajează Postat Aprilie 17, 2024 Facem un group-buy pentru siguranta asta? Siguranta Fuzibila High-End Synergistic Research Master 3417.00lei https://eaudio.ro/siguranta-fuzibila-high-end-synergistic-research-master/ https://eaudio.ro/siguranta-fuzibila-hifi-tuning-diamond-supreme3/ Eu unul, prefer sa se arda statia de amplificare, decat siguranta... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 17, 2024 Administratori Partajează Postat Aprilie 17, 2024 Sunt unii care dau atatia bani pe o pacaleala de asta, are balta pește ca sa nu zic idioti Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2024 Partajează Postat Aprilie 17, 2024 Cea mai buna siguranță care nu se arde este un cui. Link spre comentariu
Postări Recomandate