Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Divagatii audio[file]

Postări Recomandate

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

17

• AlpHs00

16

• daniels

12

• sesebe

10

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, IPV a spus:

Sa vezi cate octave ating cand ma scoate careva din sarite. 

Un uppecut, un croseu si  vreo doua joase, de picior, si am incheiat recitalul.:rade:

Ma intreb cui ajuta o postare de genul asta. Audiofililor cumva?

Link spre comentariu
Acum 21 ore, fluffy37 a spus:

Crezi ca poti face diferenta intre 14550 si 14770 Khz?

Nu, ca nu auzi acel sunet, dar se poate face diferenta intrre 440 si 445! Cine are urechea educata o face! Prea stiu multi cu astfel de urechi, ca sa-ti accept afirmatia. Si da, corect, nu se educa singura!

Citat

Dida Dragan tipa.

Da, daca nu faci deosebirea intre a tipa, ambitus si forta vocii!

Link spre comentariu

M-am prins in mare cum sta treaba in LTspice. Am descarcat fisirul .asc de la jmo-v3 si am inceput sa schimb mosfetii dupa tensiune, din lista care era disponibila. Am observat ca graficul fft arata mai bine cu cat scadeam tensiunea mosfetului, iar pt aceiasi tensiune graficul era mai bun pt rds mai mica.

Cand spun grafic mai bun ma refer la scaderea armonicelor 1 si 2.

Editat de daniels
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu credeam că 3-3,5 octave este maximum ce poate vocea umană...

Vitas

Vitas is a Russian-Ukrainian artist with an impressive 7-octave vocal range. He became best known in the world through the song The 7th Element, which went viral on YouTube a couple of years ago.

Link spre comentariu

Aceasta este piesa cu cea mai inalta parte pe voce, pe care o cunosc, de la Vitas.

Stiu, pare ireal dar este, real. De la min 2:30, incepe nebunia.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Vitas  este  pistol  cu  apa , stimati  tovarasi ... daca  nu  sinteti  la  curent  cu  ultimele descoperiri  in  domeniu , Vitas  a  fost  detronat  demult ...Dimash Kudaibergen  este  rege  de  citiva  ani ... 6 octave  plus  inca ceva ...

luati  de  priviti  si  va  minunati ...undeva  in  jur  de  minutul  04 si  40 secunde  este  punctul  culminant ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări