soare0 Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 1. Tronxy IDEX Gemini. Cred ca e placa de baza cu probleme, se reseteaza cand intra hotbed-ul in actiune. Fara incalzire merge. B...ii de chinezi zic ca e hotbedul, io zic ca is cu pluta, probabilș o lipitura proasta pe placa de baza. Se pot schimba amandoua, se gasesc. Nu ma mai intereseaza, saptamana viitoare imi vine un dual head industrial, o sa am destul de gadilat la el. Imprimanta e ok altfel, exceptand bug-urile aferente (are). A imprimat deja 1000-2000 de ore, trebuie schimbate hotendurile si tuburile bowden, in afara de problema cu incalzirea patului. Pentru PLA merge, dar io nu imprim PLA. 2. Tronxy 400x400 PRO. O imprimanta buna. Merge si acum, trebuie schimbat coolerul de hotend, care e batran si nu prea mai merge (de vro luna imi tot infunda Capricornul, si nu stiam de ce. E Direct Drive, functional, cu multe ore inainte, totusi si hotendul trebuie schimbat, odata cu rezistenta si termistorul. In rest nu are treaba, dar din acelasi motiv de mai sus, i-a venit vremea. Mai trebuie refacuta piesa de racire imprimare, am aruncat-o ca i-am pus capul cam dea hoartza (imprimanta nu era direct drive, i-am pus un extruder direct drive, si cum a picat asa a ramas - oleaca inclinat). Cum nu imprim PLA, coolerul respectiv e redundant, asa ca nu m-a deranjat. Nota: Prioritate elevi sau studenti, saraci (odata era un pleonasm, azi nu stiu, dar oricum, aia bogati sa-si cumpere frate bambu lab si sa puna burta pe carte...!) Contact doar pe PM. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 Mai rar ca cineva să doneze așa ceva. Link spre comentariu
soare0 Postat Iunie 12, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2023 Totul curge. Zice Hawking ca pana si gaurile negre se evapora. Io nu stiu cum sa cap mai repede de ele, cat de cat cu folos, ca altfel le asteapta containerul la Dedeman... Link spre comentariu
soare0 Postat Iunie 17, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2023 Si a curs. 400x400 a plecat la potentialii utilizatori. Gemini a plecat le tomberon la Dedeman. Sa-i fie topitoria usoara... Subiect inchis asadar. Link spre comentariu
Postări Recomandate