Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din nou in Creta...

Spitfire

Postări Recomandate

Primavara aceasta am repetat concediul din 2015, tot in Creta, si(din pacate) cu cazare tot in Hersonissos-din pacate, zic, fiindca pierzi zilnic 1,5ore dus-intors ca sa ajungi in Heraklion, sau ceva mai putin cu masina inchiriata, insa anul acesta concediul fiind cam devreme ales(18 mai) si pe de alta parte pretul ofertei de la agentia de voiaj fiind bun, nu am mai avut rabdare...

Cazare buna, mancare excelenta, transport in insula cu autocarele KTEL(aproape aceleasi preturi precum in 2015), intrarea la muzee intre 3 si 8 euro, merita vizitate Muzeul de Arheologie din Heraklion, si mai ales cel din Chania(fabulos!) (la 140km. de Heraklion, cca. 3 ore cu KTEL, cost transport 13,8 euro).

Interesant si Observatorul Astronomic din Heraklion, daca il prindeti deschis, si aveti cu ce urca pana la el.

Rethymno, tot frumos si curat, plin de stradute si ulite, tufe de oleandru si multe taverne...

Orasele Agios Nicolaos si Ierapetra sunt "antistatikos", o strada la deal, una la vale, greu de plimbat prin centru...insa Rethymno si Chania nu trebuiesc ratate sub nicio forma!

Cateva imagini:

tylUafU.jpg

DWeTndD.jpg

AIrNWBK.jpg

0aR9W3D.jpg

eoModrX.jpg

sJak1wi.jpg

1cXokxX.jpg

q8fuOiV.jpg

nv8JsYf.jpg

oLBavHy.jpg

hTCH65e.jpg

i2K3vRm.jpg

ymz6jgb.jpg

Zjg07Lb.jpg

Camera de lucru a lui Nikos Kazantzakis:

4k28N4B.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări