validae Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Ce să zici de ăla care i-a pus unei femei diagnosticul de ,,prostată,, ? Îți dai seama ce varză era în capul lui.. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 (editat) Acum 7 ore, doru3160 a spus: Sa-ti zic ce cred eu. ... Un punct de vedere foarte pertinent dar este foarte adevarat si ceea ce zice @merckdespre beizadelele celor infipti în sistem. Si fiindca s-a ajuns la comparatia cu politehnistii, acestia sunt nevoiti sa învete toata viata, daca vor sa tina pasul cu realitatea. Si multi o fac. Voluntar. Spre deosebire de medici. Nu degeaba s-a ajuns ca, în Germania de ex., medicii sa fie obligati sa participe la cursuri de perfectionare. @validaeO fi vrut sa zica "prostita" Editat Iunie 17, 2023 de franzm Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Nu ştiu cãt de reală e treaba,da' se susţine că s-ar fi depăşit faza cu "şpăgăraia" la facultăţile de medicină.Posibil findcă s-au pus cu burta pe carte.Se gândesc la salariile mai mari în RO sau la plecatul afară. Foarte bine câştigă,din cei ce pleacă afară,specialiştii.Da' aia înseamnă să ai ceva ani de meserie în RO... Lejer,în Vest,poţi obţine post de doctor de familie,mai ales în zone izolate. Ăştia de familie sunt,de regulă,cei mai butufani.Surorii mele,în Canada,un "savant" din ăsta i-a zis că are problemă la băşică,în loc de hernie inghinală!Păi dacă eu i-am pus diagnostic corect fără să fiu medic,vă daţi seama ce tâmpit era ăla!Partea bună e că tipul nu-i din RO. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 4 minute, BRANCA a spus: Păi dacă eu i-am pus diagnostic corect fără să fiu medic,vă daţi seama ce tâmpit era ăla! Ti-ai gresit cariera. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 (editat) Acum 43 minute, BRANCA a spus: Posibil findcă s-au pus cu burta pe carte. Cine, care, unde, cand? Este o labareala in invatamantul romanesc de ani buni de zile si tu vorbesti de pus cu burta pe carte? PAi daca copilul freaca duda pana in clasa a XII-a, tu crezi ca brusc instantaneu si deodata il paleste dorul de invatat si se pune cu burta pe carte? Hai sa fim seriosi! Cand te-ai format intr-un fel pana in clasa XII-a nu te schimbi batand din palme. Ne este frica sau groaza sa acceptam ca medicii sau inginerii sunt formati din generatia smartphone? Asta este realitatea. Nu avem ce pune in loc. Din ce aluat avem din ala facem paine sau colaci! Nu neg, sunt si copii buni, dar procentul este mult mult mai mic fata de ce era odata. Cum tata sau mama are o functie mai bengoasa la stat sau e patron, cum pe odrasla o doare in 14 de scoala! 1 oră în urmă, validae a spus: Ce să zici de ăla care i-a pus unei femei diagnosticul de ,,prostată,, ? Îți dai seama ce varză era în capul lui.. Ala era prost_tată! Prin 2007 (parca) aveam un coleg inginer si imi zice: ma duc in p.zda masi la 3 medici in particular sa imi puna diagnosticul si daca doi pun acelasi diagnostic => pe ala il consider. Dupa cateva zile il vad ca intra in birou injurand : bai eu asa ceva n-am pomenit! 3 medici si 3 diagnostice? Ce p.la mea e golaneala asta??? In 2 ani s-a uschit in Canada . Editat Iunie 17, 2023 de merck Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 52 minute, BRANCA a spus: Nu ştiu cãt de reală e treaba,da' se susţine că s-ar fi depăşit faza cu "şpăgăraia" la facultăţile de medicină. Abureli! A crescut, tocmai pentru ca sint salariile mari! Link spre comentariu
telefunken Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 O cam labarim si noi cu globalizarea. Ca vrem, ca nu vrem, la asta se va ajunge. Si nu pentru ca exista tot feluri de planuri de control al populatiei, ci pentru ca este o necesitate social-istorica. Daca ne uitam bine avem doi poli ai puterii economice, academice, tehnologice, lumea germano-anglo-saxona ( si includeti voi aici SUA, UK, Germania, Austria, tarile nordice, Franta, Israel, Elvetia, Benelux...) si polul asiatic ( China, Japonia, Coreea si alti tigrisori). Rusia, care ar fi putut avea un loc in aceasta ecuatie, a ramas la vechea lor dilema fundamentala - a bate sau a nu bate. Si fireste raspunsul e unul singur. Bate pe oricine. Pe sirieni, pe azeri, pe ucrainieni, pe NATO, pe ceceni, pe protestatari... Aveti cu totii laptop sau desktop, invariabil aveti fie un procesor Intel, fie unul AMD. Daca Japonia sau Germania nu au reusit sa sparga acest monopol, credeti ca rusii sunt capabili? Toti va doriti bunatati de la Analog Devices, Atmel, Microchip, etc. Si uitati ca toti sunt americani. Se bate moneda pe furtul de creiere si se uita ca acolo nu prea sunt beizadele si o singura promotie de la MIT este peste tot ce poate scoate Ploitehnica noastra in zeci de ani. Dar stai, se face robotul Ion mare si le arata lor... Discutia nu este despre bani sau americani ci despre o natie care are ca valori supreme pe a bea, a minca bine si a f...e Un om istet mi-a zis odata asa, ba, nu americanii conduc tara ci romanii pe care noi ii tot votam. Ii tot votam pentru ca avem aceleasi valori ca si ei. Ciudat este ca oamenii care castiga cel mai bine in tara asta, educati, scoliti, au cele mai putine batai de cap cu globalizarea. Opusul globalizarii este pestera, somn usor! Lumea hispanica o freaca inca intr-un dolce-farniente si, ca si noi, injura americanii si nu isi vand tara. Dar ei au festivaluri, plaje, favele, lambada, narcotraficanti, coruptie cat incape si nicio idee despre ziua de maine. Grecii au inventat cultura si au dispensa de la zei sa nu munceasca 5000 de ani, asa ca nu va legati de ei... Elon lanseaza de zor rachete, oare de prost face lucrul asta? Traim la nu stiu cate milioane de kilometri de o stea, orice ejectie serioasa de masa coronara care va lovi pamantul distruge sistemul energetic si e nevoie de multi ani sa il reconstruim. Nu stim daca se va intampla maine sau peste un milion de ani dar se zvoneste ca si Vaticanul are ceva sateliti care se tot benocleaza la soare. Iar americanii aia rai si asupritori incep usor-usor sa ingroape toata infrastructura energetica. Ca civilizatie suntem condamnati sa parasim aceasta planeta, altfel vom disparea mai devreme sau mai tarziu. Pare SF, pare utopic, nu stiu unde se va merge, dar asta se va intampla. Si sunt convins ca acest lucru il vor face acele natiuni tehnologizate, nicidecum Rusia sau Brazilia. P.S. Inainte sa injurati, mai cititi o data. E sfatul pe care l-am primit la facultate. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Da.Va fi un exod în spaţiu dacă se va scăpa de sub dictatura AI. Oricum,indiferent cine va realiza "evadarea",ţineţi cont că numai un nr foarte limitat de oameni vor putea fi îmbarcaţi!Deci "cine"? Nu i-aş ferici nici pe cei de pleacă şi nici pe cei de rămân... Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 D-nule @telefunken,am urmat sfatul d-voastră și am citit de 2 ori ceea ce ați scris. Am aflat un lucru interesant pentru mine și anume faptul că americanii încep ușor, ușor să își îngroape infrastructura energetică. Aș vrea totuși să vă întreb ce înțelegeti d-voastră prin globalizare? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 50 minute, telefunken a spus: ...... Americanii aia rai si asupritori incep usor-usor sa ingroape toata infrastructura energetica. ....... Imi poți da niște referințe? As vrea sa aprofundez puțin. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Crede si nu cerceta, fiule! Link spre comentariu
eos Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 3 ore, telefunken a spus: Traim la nu stiu cate milioane de kilometri de o stea, orice ejectie serioasa de masa coronara care va lovi pamantul distruge sistemul energetic si e nevoie de multi ani sa il reconstruim. Sa ne fereasca sfantu de o eruptie violenta de la soare .Prajeste aia tot ce e electronic si o sa ajungem in era de piatra Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Avem cunoștințe destule cît să o luăm iar de la zero fără să pierdem mii de ani cu asta. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Asta daca nu o iau razna reactoarele si focoasele nucleare ramase de capul lor. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Acum 22 ore, telefunken a spus: Iar americanii aia rai si asupritori incep usor-usor sa ingroape toata infrastructura energetica. Unde dracu sa o ingropi? Ionii grei, oricum vor fi opriti, cea mai mare parte, in straturile superioare ale atmosferei, radiatiile gama si beta, rezultate din jerbe sau directe de la Soare, vor ajunge in strafundurile Pamintului, pentru ca intensitatea lor va fi extrem de mare. Cit despre PE, pamantul e foaie de ceapa. Oricum, un astfel de eveniment va pune capat vietii pe Pamant, asa cum o stim noi azi. Ce vedem in filme, sunt povesti cu Fat Frumos si Ileana Consanzeana. Link spre comentariu
Postări Recomandate