Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se apropie oare (se pregateste) un nou control general?

Postări Recomandate

Citat

Cit timp trăiești într-o comunitate trebuie sa respecți regulile impuse pt binele comunității. Dacă nu vrei sa le respecți pleci din comunitate. 

Corect, nu putem obliga pe nimeni la nimic, intr-un stat democratic nimic nu e obligatoriu, dar nici nu putem sacrifica interesul general pentru cativa...cum ar fi sa permitem sa existe un nevaccinat impotriva variolei prin oras?! E deajuns sa se infecteze cu variola, si degeaba suntem noi vaccinati, acela va dezvolta o forma de variola pentru care nu avem imunitate, deci...adunam mortii cu camionul.

Nu vrei sa te vaccinezi, ai schizofrenie paranoida, ok, te indepartezi de orice asezare oameneasca la minim 20 km. si nu mai iei contact cu nimeni.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 56 minute, Spitfire a spus:

Corect, nu putem obliga pe nimeni la nimic.....

Nu vrei sa te vaccinezi, ai schizofrenie paranoida, ok, te indepartezi de orice asezare oameneasca la minim 20 km. si nu mai iei contact cu nimeni.

Si eu care credeam ca insula Creta se afla pe Pamant, pare-se ca e pe Marte sau nici acolo, in vreo gaura neagra din Univers.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Spune-le asta și ălora care deși se cunosc bolnavi de SIDA, au relații cu persoane sănătoase, cărora le ascund adevărul...sau pentru LGBT nu se aplică regulile ?

Pai asa le trebuie homalailor. Fiecare pasare pe limba ei piere.

Ma rog. Pe fundul lor..

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Spitfire a spus:

Corect, nu putem obliga pe nimeni la nimic, intr-un stat democratic nimic nu e obligatoriu, dar nici nu putem sacrifica interesul general pentru cativa...cum ar fi sa permitem sa existe un nevaccinat impotriva variolei prin oras?! E deajuns sa se infecteze cu variola, si degeaba suntem noi vaccinati, acela va dezvolta o forma de variola pentru care nu avem imunitate, deci...adunam mortii cu camionul.

Si cei care se aleg cu sechele ce faci cu ei? Ii sacrifici si pe ei tot in interesul general? Daca tu sau un membru al familiei tale avea sechele era ok?

Link spre comentariu
Acum 5 ore, DjLeco2021 a spus:

Cum de "plandemia" in speta virusul, a disparut COMPLET din MEDIA SPURCATA (televiziuni in special) si de pe buzele politicienilor si a oamenilor in general, cind a inceput atacul Rusiei asupra Ucrainei?

Nu cred ca razboiul a fost cauza! mai degraba faptul ca vecinul meu de la et. 5 a implinit 47 de ani ar fi o explicatie la fel de buna sau chiar mai buna decit cea cu rusii!

Acum 5 ore, DjLeco2021 a spus:

Cum de "plandemia" in speta virusul, a disparut COMPLET din MEDIA SPURCATA (televiziuni in special) si de pe buzele politicienilor si a oamenilor in general, cind a inceput atacul Rusiei asupra Ucrainei?

Nu cred ca razboiul a fost cauza! mai degraba faptul ca vecinul meu de la et. 5 a implinit 47 de ani ar fi o explicatie la fel de buna sau chiar mai buna decit cea cu rusii!

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Spitfire a spus:

...cum ar fi sa permitem sa existe un nevaccinat impotriva variolei prin oras?! E deajuns sa se infecteze cu variola, si degeaba suntem noi vaccinati, acela va dezvolta o forma de variola pentru care nu avem imunitate, deci...adunam mortii cu camionul.

Când s-au vaccinat românii ultima data contra variolei? Ce stiti despre virusul variolei, în special despre mutatiile sale? Nu de alta dar, la acest virus, imunitatea încrucisata este de-a dreptul clasica.

Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere, problema se pune asa: atat vaccinul cat si virusul sunt o ruleta ruseasca, drept dovada ca la vaccinare te pune sa semnezi pe propria raspundere.

Sa incep cu nevaccinatii: au murit multi oameni dar sunt si multi nevaccinati care au fost asimptomatici, desi testul a iesit pozitiv. Au murit multi oameni si din randul celor vaccinati sau au ramas cu sechele. Sunt persoane care nu au avut niciun simptom dupa vaccinare, sunt persoane care au avut si au ramas cu fel de fel de probleme dupa vaccinare.

Mama mea are 85 de ani, s-a vaccinat cu 3 doze de Pfizer. A facut covid o singura data, la 3 luni dupa vaccinare, insa a fost asimptomatica. Nici dupa vaccin nu a avut alte simptome, decat o usoara durere la locul intepaturii.

Alt caz concret, nu citit pe feisbuc sau pe aiurea: un coleg al sotiei, profesor de educatie fizica si sport, perfect sanatos, 40 de ani, s-a intalnit cu familia de Paste, a luat Covid si a murit.

Eu sunt in grupa de risc major (cine este curios sa stie de ce sunt eu in categoria de risc major, sa ma intrebe in privat, nu bat toba in public pe subiectul asta), nu m-am vaccinat si desi am purtat masca si m-am spalat pe maini mai mult decat in mod obisnuit, am facut covid de 2 ori: o data pe la sfarsitul pandemiei si inca o data la vreo 5 luni dupa terminarea pandemiei. Prima oara cand am facut, singurul simptom a fost o oboseala foarte accentuata, de parca n-as fi dormit de 2 saptamani. M-am dus la spital, nu-mi inchipuiam ca sunt pozitiv si mi-am facut testul. Oboseala asta a durat cam 4 zile, apoi a inceput sa se atenueze si in a sasea zi nu mai aveam absolut nimic. Tratament am luat doar vitamine si calciu.

A doua oara, am avut fix acelasi simptom: oboseala crunta, dar de data asta m-a tinut doar 2 zile, dupa care mi-am revenit complet, nu am ramas cu niciun fel de sechele.

Un alt amic mult mai in varsta decat mine, 75 de ani, s-a vaccinat cu Johnson: a treia zi dupa vaccin au inceput dureri musculare, fix ca o febra musculara, doar ca a ramas permanent, iar dupa o saptamana a facut avc, insa a fost unul minor, si-a revenit dupa 2 ore dupa ce a cazut din picioare pe strada.

Un fost cumnat de-al meu, dupa ce s-a vaccinat, au inceput sa-i apara palpitatii cardiace: din senin, pulsul ii crestea brusc si aleatoriu la 120-150, tinea de fiecare data alt timp, o data un min, alta data o ora, etc. Si mai am un prieten, prezent aici, pe forumul acesta, care a ramas la fel ca fostul cumnat cu accelerari de puls si tulburari de ritm cardiac dupa vaccinare.

Si mai cunosc si alte persoane care nu s-au vaccinat si nu au facut covid, dar si din cei care s-au vaccinat si nu au facut covid.

Desi nu sunt nici medic virusolog, infectionist sau altfel de medic, concluzia trasa de mine,  inspirata din realitatea obiectiva apropiata mie, este ca rezultatele infectarii cu covid sau ale vaccinarii, sunt dependente de sistemul imunitar al fiecarui organism.

Nu sunt nici pro, nici antivaccinist, doar impartial si am actionat cum am crezut de cuviinta, la fel cum fiecare din noi, are acest drept.

Sanatate maxima doresc la toata lumea, ca e mai importanta decat orice!

P.S. Avand in vedere istoricul meu medical, nu am incredere nici cat negru sub unghie in sistemul medical romanesc, in care spaga si coruptia sunt la nivel de lege si modus vivendi.

Daca nu plecam in Italia in 2019, acum nu mai citeati aceasta postare.

Si sunt foarte frustrat pe unii care s-au nascut sanatosi si isi bat joc cu spor si constiinciozitate de sanatatea lor.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Untold a spus:

nu am incredere nici cat negru sub unghie in sistemul medical romanesc

Maica-mea a prins varianta Delta. Tratamentul primit de la medicul de familie continea si 14mg de Dexametazona. Stiam ca doza prin Ioropa era de 6mg. M-am uitat repede pe net si am gasit ca si in US protocolul era tot cu 6mg. Eram la curent ca s-au facut teste si cu doze mai mari dar stiam ca unul din efectele adverse este cresterea glicemiei (si asta la toata lumea nu doar la anumiti indivizi). Am decis pe barba mea sa nu-i dau mai mult de 6mg. Nefiind diabetica (poate in prag de diabet) i-am facut glicemia la deget inainte de administrare si avea 95. Dupa administrare avea ... 268! Ma intreb ce glicemie ar fi avut daca aplicam protocolul din Romania?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări