Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se apropie oare (se pregateste) un nou control general?

Postări Recomandate

Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Băgați,băgați!Aş vrea să vă văd într-un sistem sanitar privat,ca la americani.Doamne feri să dea în cineva o boală mai complicată,că atunci nu-ți acoperă asigurarea totul şi-ți mai vinzi şi casa şi maşina!Iar dacă n-ai asigurare înveți să cânți "This is a road to Hell"!...

Vai de curu'lor de americani! emigreaza cu milioanele in fiecare an, e plina lumea de americani in bejenie!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, nel65 a spus:

banca stie in orice moment pe ce dai banii

de unde stie?

daca asta va era teama, puteti fi linistit, banca nu stie ce ati cumparat cu sumele platite! stiu ca veti fi dezamagit, dar nici nu isi bate nimeni capul ca sa afle pentru ca nu intereseaza pe nimeni!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Acum 4 ore, mac01 a spus:

Toate banciile cer raportul...te intreaba si cand depui bani, de unde ii ai? Pe mine m-a luat la chestionari si pentru 300 lei...cand am vrut sa depun intr-un cont al cuiva! Le-am luat la trei pazeste pe fetele alea si le-am explicat treaba cu matusa Tamara

Acum 4 ore, Spitfire a spus:

Sa sufere sute de milioane de oameni, ca sa se simta in siguranta badea cartzan de la cuca-macaii, ca idiotul nu stie sa instaleze o aplicatie pe smartphone, si crede ca tot mapamondul conspira impotriva lui, Bill gates ii baga cipuri in vaccin si Rockefeller ii fura "averile' din cont?Permitem ca aberatiilor unor desclasati sa blocheze fluxuri financiare de ordinul trilioanelor? nu permitem...respectivii nu conteaza, sunt nesemnificativi, inexistenti, zero,

cu cit cineva este mai insignifiant si mai nebagat in seama, cu atit mai mult se crede victima ocultei mondiale!

Link spre comentariu

Probabil nu trebuie sa intereseze pe nimeni ce fac eu cu banii munciti de mine...cu atat mai putin aceie fete manipulate de ordinele superiorilor. ...cum nici pe mine nu ma reguleaza grija de banii lor, ai tai sau ai altcuiva.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cdinu332 a spus:

Banii cash este murdari.  Umblă toți nespălați cu ei și apoi ajung la mine,  bleah :limb:

Plătesc cu cardul sau cu clic pe șoarece si ma simt mai in siguranță. 

Sa vezi cind o sa dai click-ul pe soarece si o sa apara o fereastra noua cu "account locked"... Locked de diverse institutii ale statului pentru CA, asa vrea X de la butoane. Sa te vad atunci ce faci!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, nel65 a spus:

nici macar acolo,e o iluzie.

daca nu te deranjeaza ca banca stie in orice moment pe ce dai banii (si cati!) ,da, e bun cardul .Stiu ,n-ai nimic de ascuns ,cunoastem! Pe mine ma deranjeaza sa tot dau raportul bancii pe ce am cheltuit banii,e treaba mea si numai a mea cum traiesc,din principiu.

Corect!

Link spre comentariu

CITAT:   deranjeaza ca banca stie in orice moment pe ce dai banii 

Pe mine ma deranjeaza ca vanzatoarele de la LDLKAUF stiu exact pe ce dau banii (banca nu cred ca stie ce cumpar, vede doar suma si magazinul) si se uita cu mila la mine: iar a luat asta doar apa, paine,unt si branza!

Link spre comentariu
Acum 9 minute, antemir a spus:

Cum poți să te uiți la prostiile ăstea ?

Care sunt prostiile din acest video? (exclud ca tantea spune ca suntem indivizi liberi intr-o societate libera si democratica)

Fi sincer si raspunde-mi la intrebarea: Pana in 2020 nu ai simtit niciodata obligatia sa te conformezi impotriva vointei tale? 

Asta se incearca acum, largirea conformarii. 

P.S. Negi tendinta de instalare a totalitarismului? Hai sa ne uitam doar in curtea noastra si sa dam un verdict. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Dumitrumy,  bună remarca. 

Un soi de totalitarism se poate instala si datorită unor intenții bune, prin crearea unor modalități si metodologii destinate bunului mers al vieții Mă rog, devin disponibile o întreagă suită de instrumente ce pot fi folosite împotriva oamenilor în anumite situații. 

Sunt destule exemple încă din evul mediu.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

Vai de curu'lor de americani! emigreaza cu milioanele in fiecare an, e plina lumea de americani in bejenie!

Aia mai workacolici se duc sa fie exploatati prin Japonia sau Germania, majoritatea insa emigreaza in Rusia unde libertatea e libertate, LGBT nu are voie sa existe prin lege, bautura e mai ieftina ca apa si pustietatea Siberiei e nesfarsita.

Va reproduc din memorie un dialog a lui Zinoviev:

__ Ce erau bunicii dvs. ?

__ Tarani...

__ Erau evrei?

__ In Rusia tarista taranilor le era interzis sa fie evrei.

__ Da, in URSS antisemitismul este in floare...

__ Din contra, acum toti dizidentii sunt obligati sa fie evrei!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marele Savant a spus:

banca nu stie ce ati cumparat cu sumele platite! stiu ca veti fi dezamagit, dar nici nu isi bate nimeni capul ca sa afle pentru ca nu intereseaza pe nimeni!

Aici trebuie sa va contrazic; informatiile privind obiceiurile si comportamentul fiecarui consumator au oarece valoare pentru cei ce se ocupa cu publicitatea.

Iar pe cetateanul ofensat de întrebarile fatutzelor de la banca pot sa-l linistesc; ele nu si-au facut decât datoria fata de stat. Adica împiedica spalarea banilor obtinuti ilicit de catre spagarii de stat.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marele Savant a spus:

.......... banca nu stie ce ati cumparat cu sumele platite! stiu ca veti fi dezamagit, dar nici nu isi bate nimeni capul ca sa afle pentru ca nu intereseaza pe nimeni!

Adevarat, dar poate afla imediat dacă vrea. Cit timp nu cumperi bombe, arme sau droguri o doare în cot de ceea ce cumperi. Altfel se pune problema dacă ai probleme cu legea. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări