cdinu332 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Banii cash este murdari. Umblă toți nespălați cu ei și apoi ajung la mine, bleah Plătesc cu cardul sau cu clic pe șoarece si ma simt mai in siguranță. Link spre comentariu
mac01 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Acum 10 minute, cdinu332 a spus: Banii cash este murdari. Umblă toți nespălați cu ei și apoi ajung la mine, bleah Si cand te caci este murdar...dar totusi o faci sau facem. Editat August 17, 2023 de mac01 Link spre comentariu
nel65 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Acum 21 ore, BRANCA a spus: Nu contați decât la vot... nici macar acolo,e o iluzie. Acum 12 minute, cdinu332 a spus: Plătesc cu cardul sau cu clic pe șoarece si ma simt mai in siguranță. daca nu te deranjeaza ca banca stie in orice moment pe ce dai banii (si cati!) ,da, e bun cardul .Stiu ,n-ai nimic de ascuns ,cunoastem! Pe mine ma deranjeaza sa tot dau raportul bancii pe ce am cheltuit banii,e treaba mea si numai a mea cum traiesc,din principiu. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Da.Te simți în siguranță până la prima poprire,nu contează din ce motiv,şi atunci va trebui să prestezi ceva muncă de servicii ca să nu mori de foame!! Cum e să n-ai un leu în buzunar şi să vrei să mănânci măcar un covrig?? Link spre comentariu
merck Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Acum 7 minute, nel65 a spus: daca nu te deranjeaza ca banca stie in orice moment pe ce dai banii (si cati!) ,da, e bun cardul .Stiu ,n-ai nimic de ascuns ,cunoastem! Pe mine ma deranjeaza sa tot dau raportul bancii pe ce am cheltuit banii,e treaba mea si numai a mea cum traiesc,din principiu. Ce banca ti-a cerut asta? Cand faci o plata se vede clar catre cine s-a facut, de ce ti-ar mai cere sa dai raportu'? Acum 8 minute, BRANCA a spus: Da.Te simți în siguranță până la prima poprire,nu contează din ce motiv,şi atunci va trebui să prestezi ceva muncă de servicii ca să nu mori de foame!! Cum e să n-ai un leu în buzunar şi să vrei să mănânci măcar un covrig?? Nu inteleg exact la ce fel de munca te referi, banuiesc ca ceva remunerat cash ca altfel, daca trimite plata tot in conturile poprite ... tot crapi de foame desi prestezi munca . Editat August 17, 2023 de merck Link spre comentariu
mac01 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Toate banciile cer raportul...te intreaba si cand depui bani, de unde ii ai? Pe mine m-a luat la chestionari si pentru 300 lei...cand am vrut sa depun intr-un cont al cuiva! Le-am luat la trei pazeste pe fetele alea si le-am explicat treaba cu matusa Tamara. Editat August 17, 2023 de mac01 Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Pentru 300 lei? Link spre comentariu
merck Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Gresit! Trebuia sa le pui sa-ti numere ouale! Link spre comentariu
draku Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Inventarea si ulterior impunerea cardurilor si a instrumentelor electronice de plata s-au facut sub umbrela comoditatii folosirii acestora, atat de catre utilizatori cat si de catre cei care le gestioneaza. Faptul ca pot deveni foarte usor un instrument de control sau chiar de represiune, ar trebui sa ne puna pe ganduri... Cum iarasi ar trebui sa ne puna pe ganduri faptul ca diverse "teorii ale conspiratiei", "adevaruri ascunse", "dezvaluiri extraordinare" etc, citite, te miri unde, in gluma, poate, sau ca o curiozitate acum 10-15-20 de ani, parca incep sa se adevereasca.... Chiar numai si partial... Link spre comentariu
merck Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Chiar acum, cdinu332 a spus: Pentru 300 lei? Multi prosti fac exces de zel. E posibil ca si fatucele alea sa bifeze casuta cu IQ cat mai mic. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 Poate că au întrebat altceva, nu de unde îi ai. Probabil ce reprezintă plata respectivă. Ehee, până s-or adeveri conspiratiile astea, am o grămadă de treabă. Mă duc să mai produc ceva cash dând la lopată. Haida, hoo! Link spre comentariu
mac01 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Acum 9 minute, merck a spus: Gresit! Trebuia sa le pui sa-ti numere ouale! Asa trebuia..! Vroiam sa depun niste bani in contul unei persoanei de aici de pe forum...cumparasem ceva. Iar pe deasupra m-a intrebat si la ce folosesc acei bani...ce fac cu ei, cumpar ceva, ii donez.... Priveam la ele si le-am intrebat daca ma aflu la Politie sau la Banca. Le-am intors dosul si am plecat...am rugat-o pe fii-mea sa faca transferul si i-am dat ei banii. Editat August 17, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Spitfire Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 1 oră în urmă, mac01 a spus: Cine va ocroteste sau ar trebui sa va ocroteasca intr-o tara...Statul Sau Privatul? Cititi rolul statului intr-o societate si nu mai bateti campii cu gratie...ca pe privat il doare de voi la 5 metrii distanta de maciuca. Pentru privat esti bun atata timp cat ai bani sau esti bun de munca, cand nu mai ai bani sau esti bolnav iti trage un sut in cur si te arunca in strada. Pe deasupra, va mai ia si casa si masa si femeia si copilul si va lasa in curul gol. Iar cand nu mai este nimic de ros isi strange catrafusele si pleaca. Mai puneti si voi capul ala la contributie inainte de a scrie prostii pe aici. Iar bati campii fara sa te informezi...se poate primii salariu numerar la cererea ta. Exact cum si pensia poate ajunge la poarta tot numerar. Pe ce lume traiti voi sau in ce lume? In lumea voastra....! @mac01 Fara atacuri la persoana, te rog, nu te-am jignit cu nimic...si nu te pot ajuta cu nimic. Ce-ar fi sa blocam sistemul bancar international ca au unii schizofrenie paranoida si tem ca-i urmaresc bancile?! Sa sufere sute de milioane de oameni, ca sa se simta in siguranta badea cartzan de la cuca-macaii, ca idiotul nu stie sa instaleze o aplicatie pe smartphone, si crede ca tot mapamondul conspira impotriva lui, Bill gates ii baga cipuri in vaccin si Rockefeller ii fura "averile' din cont?Permitem ca aberatiilor unor desclasati sa blocheze fluxuri financiare de ordinul trilioanelor? nu permitem...respectivii nu conteaza, sunt nesemnificativi, inexistenti, zero, nada! Link spre comentariu
mac01 Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Eu ma opresc...imi racesc gura degeaba! Sa va conduca privatii dupa bunul plac! Spor! Editat August 17, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate