Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se apropie oare (se pregateste) un nou control general?

Postări Recomandate

Acum 6 ore, Marele Savant a spus:

Jura-te! apoi spune-ne cite feluri de asigurari medicale de stat cunosti in UK. 

Eu nu am vorbit de feluri de asigurari medicale de stat. Am scris eu undeva de asigurari mediale de stat? M-am referit la asigurarile private. Milogii normal ca nu stiu ce sunt asigurarile private pentru ca nu au bani de ele! Doar nu crezi ca oamenii cu dare de mana stau dupa o consultatie n'spe luni, ei au asigurare privata si se rezolva repede! Ca platesc si ei dijma la NHS este alta poveste. 

Acum 7 ore, Marele Savant a spus:

daca esti baut, culca-te si scrie cind te trezesti!

De cate ori sa iti repet? NU BEAU, NU FUMEZ, NU CONSUM CAFEA! Sper sa tii minte!

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Am impresia că vedeţi filme SF!Păi nu sunt asigurat, am chef de stent şi mă duc în Germania şi-mi "descopăr" boala coronariană.Fuga,fuga,nemţii o să-mi pună nu un stent,ci 10!Cine poate crede aşa ceva??

După logica unora asigurat,neasigurat,aceiaşi tratament în spitalele de stat!Păi la ce ne mai asigurăm degeaba??

Punerea unui stent nu este considerata urgenta medicala. 

Screenshot-2023-06-21-at-07-01-19.png

Daca avea un atac de cord, care este considerat urgenta medicala punerea unui stent intra la pachet in urgenta medicala. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 10 ore, ex.escu a spus:

Un caz, din pacate real; dupa cca. 6 luni de la doza doza booster un domn a inceput sa se simta rau, a facut analizele solicitate de medic ....au urmat si alte analize dupa care medicii au comunicat ca au detectat 4 (patru) forme diferite de cancer...

Japonezii au oprit folosirea unor loturi întregi de "vaccin" antiguvid, dupa ce au descoperit reziduuri metalice (nanoparticule) în flacoane. Acele particule nu faceau parte din ingredientele declarate de producator.

Si în jurul meu s-au înmultit cazurile subite de cancer. Tinând cont ca "tehnologia mRNA" a avut initial drept scop tratarea cancerului si ca protagonistii afacerii sunt tocmai acele laboratoare care au activat în aceasta directie, nu pot sa nu ma întreb, daca nu cumva se pregateste terenul pentru o noua afacere. Operatiunea guvid a aratat cât de bine se poate exploata frica de moarte asa ca-i cazul de un remake.

Editat de franzm
Link spre comentariu
La 20.06.2023 la 5:14, fluffy37 a spus:

Din partea mea sa-si bage mastile in dos eu nu-i vad utilitatea decat in salile de operatii.

Medicii pediatri au fost primii care au semnalat un efect nedorit al mastilor. La copii, din caza izolarii si al mastilor, sistemul imunitar nu a mai apucat sa se antreneze si apar forme grave ale unor viroze banale (infectii concomitente cu mai multi virusi, "cluster").

Link spre comentariu
Acum 30 minute, franzm a spus:

Japonezii au oprit folosirea unor loturi întregi de "vaccin" antiguvid, dupa ce au descoperit reziduuri metalice (nanoparticule) în flacoane. Acele particule nu faceau parte din ingredientele declarate de producator.

Si în jurul meu s-au înmultit cazurile subite de cancer. Tinând cont ca "tehnologia mRNA" a avut initial drept scop tratarea cancerului si ca protagonistii afacerii sunt tocmai acele laboratoare care au activat în aceasta directie, nu pot sa nu ma întreb, daca nu cumva se pregateste terenul pentru o noua afacere. Operatiunea guvid a aratat cât de bine se poate exploata frica de moarte asa ca-i cazul de un remake.

Wow! Antivaxerule care esti tu! :bataie

Acum hai sa trecem si de partea cealalata a baricadei: tu sa fi fost in locul lor nu ai fi facut la fel? Tot individul care prinde un pic de chiag financiar se indeparteaza de cinste, onoare, corectitudine. Sunt chestii incompatibile cu acumularea de capital. Deci este fireasca continuarea lor de a acumula capital daca le-a iesit prima lovitura. Doar un prost s-ar opri dupa primul tun! :rzb

Link spre comentariu
Acum 43 minute, franzm a spus:

Exact asta este ESENTA topicului deschis de mine. Nota 10! Ai pus "punctul pe i", dar multi au ochelarii de cal, pentru ca li s-a spus ca asa e bine!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Ştiu şi eu un caz de cancer apărut după vaccin.Acu' nu ştiu dacă poate fi legat de acesta sau nu...

Legat de tehnologia asta "mRNA" poate afirma cert cineva că nu afectează organismul?Poate ai un sâmbure de cancer sau altă boală şi ţi-o accelerează.  

Probabil s-au făcut multe statistici privitoare la boli şi la vaccinare,dar nu ştiu dacă sunt publicate toate şi dacă sunt relevante.În fond efectele pot apărea f târziu şi sunt greu de legat de vaccin...

Link spre comentariu

Asa este. Un vecin si a rupt piciorul cand a mers la vaccinat. Pe bune. Se grabea, era batran, a alunecat pe scarile. Daca statea naibii scapa necipat si cu piciorul intreg.

Si un unchi de a meu a murit de cancer in 2021 in vara, iar fratele lui in 2020 de guvid nevaccinat. E clar. Ceva e putred.

Oculta mondiala isi face griji ca doar arabii si indienii se înmulțesc si voi vorbiti de reducerea populatiei...

Link spre comentariu
Acum 19 minute, antemir a spus:

Conform conspiratiilor promovate mai ales de antivaxeri, operatiunea Covid a avut ca scop reducerea populatie planetei.

Hai sa nu bagam in aceeasi oala idoti ca sosoaca sau popimea de la noi cu somnitati ca Raoult, Montagnier, Perronne, etc. Ultimii nu au avut nici in clin nici in maneca cu aberatiile emise din motive de popularitate care ulterior se reduc la bani. Deci fi si tu mai precis si pune si niste detalii de genul: scorafa de sosoaca, popimea avara in goana continua dupa bani care baga strambe ca vaccinatilor le vor creste solzi (am pus chiar eu un link cu un asemenea imbecil care nu era un popa oarecare) au sustinut ca vaccinarea are ca scop reducerea populatiei. 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, merck a spus:

Hai sa nu bagam in aceeasi oala idoti ca sosoaca sau popimea de la noi cu somnitati ca Raoult, Montagnier, Perronne, etc. 

Ce te bagi tu? Desi discutiile sunt la nivelul spargatorilor de seminte si majoritatea nu au nici o tangenta cu medicina, unii se cred genii in acest domeniu si pot sa ia in deradere afirmatiile celor de mai sus. Cand raman fara argumente, deviaza discutia si ii aseamana cu imbecilii de facebuci, solzi, cipuri si alte tampenii...

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 44 minute, antemir a spus:

Cred că trebuie sa dai o definitie antivaxerilor.
Eventual o lista de antivaxeri idioti si una cu som(n)itati (cum bine ai scris).
Alde ciutacu, ciuvica, gadea, badea si alte mascote media unde se incadrează ?
Astia s-au vaccinat printre primii dar dădeau sfaturi antivacciniste :)

Pe cine crezi tu ca intereseaza de maimutoii aia, platiti gras, ca sa faca jocurile smecherilor? Aia sint referinta la ceva (inafara de prostie si tiganeala pe bani grei)?

Esti fericit ca te-ai vaccinat? Bravo tie, spor in continuare! Sper sa se faca un vaccin care sa fie indispensabil, lunar, celor ce s-au vaccinat! Sa va vad cite gauri va dati si pina cind!  Urmaresc un serial acum, se numeste SILO, nu e departe de adevar.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

La un amic ia murit sotia si baiatul, nevaccinati ca a fost la inceputul pandemiei.

Oare sa-i zic ca e doar o poveste falsa pandemia?

Dupa ce s-au vaccinat 2 din fetele lui au mai facut Covid insa forma usoara, n-au necesitat internare niciuna.

Cam pe acolo e realitatea nu povesti cu pesti.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 2 ore, antemir a spus:

Cred că trebuie sa dai o definitie antivaxerilor.
Eventual o lista de antivaxeri idioti si una cu som(n)itati (cum bine ai scris).
Alde ciutacu, ciuvica, gadea, badea si alte mascote media unde se incadrează ?
Astia s-au vaccinat printre primii dar dădeau sfaturi antivacciniste :)

Cum unde? In gasca cu scroafa de sosoaca! 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări