sesebe Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Cit cistigi pe fiecare postare anti vaccin? Este singura explicație rațională, altfel ar însemna că aveți o problema mentala. Acum nimeni nu va mai forțează sa faceți nimic legat de vaccinuri dar voi ii dați în continuare și deci ori aveți o problema mentala ori sinteti plătiți (direct cu bani sau indirect prin servicii sau produse) ca să continuați tamtamul asta. Doar voi antivaxerii faceți valuri, restul lumii, fie ca s-a vaccinat sau nu, trece mai departe. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Pai cum sa mergi in directia progresului daca inainte gaseai pe internet scris: Citat the primary purpose of vaccines is to protect individuals from getting sick sau Citat a substance that is put into the body of a person or animal to protect them from a disease by causing them to produce antibodies si acum s-a regresat la: vaccinul protejeaza impotriva formelor grave. (studiul pentru transmisibilitate nu mi facem pentru ca "we really have to move at the speed of sience" ) Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 5 minute, sesebe a spus: Cit cistigi pe fiecare postare anti vaccin? Este singura explicație rațională, altfel ar însemna că aveți o problema mentala. Acum nimeni nu va mai forțează sa faceți nimic legat de vaccinuri dar voi ii dați în continuare și deci ori aveți o problema mentala ori sinteti plătiți (direct cu bani sau indirect prin servicii sau produse) ca să continuați tamtamul asta. Doar voi antivaxerii faceți valuri, restul lumii, fie ca s-a vaccinat sau nu, trece mai departe. Eu iau cam 1000 euro de postare, te ofitici? Daca tot pomenesti de explicatie rationala, raspunde-mi si mie: cine ar plati pentru postari antivaccin??? Peste tot autoritatile au facut lobby la vaccinare! Bogatii sunt batrani si au interes sa ii vaccineze pe ceilalti pentru a nu se infecta ei, deci cine scoate banu' pentru posturi antivaccin??? Stii cine nu a incetat si nu va inceta niciodata sa lupte? Ala care doreste ca adevarul si dreptatea sa triumfe! Cine a palmat informatia despre vaccin? Eu sau Pfizer? Daca informatia era la liber (cum este normal si corect) care crezi ca ar fi fost evolutia profiturilor Pfizer??? La inceput nu autoritatile spuneau: vaccinul este sigur? Pai cum se face ca din cele 4 vaccinuri: Pfizer, Moderna, AZ si J&J a ramas foar unul safe, respectiv Pfizer? Daca 3 nu au mai fost sigure, au mintit sau nu autoritatile??? Aaaa, pai autoritatile au voie sa minta si eu sa stau ca prostu' si sa inghit minciunile lor! Eu vreau sa cada capete! Doar asa in viitor nu se vor mai repeta greselile si lumea va continua drumul pe un fagas normal. Daca acum nu cad capete, in viitor cine va plusa mai mult va face legea!!! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 minut, merck a spus: Eu iau cam 1000 euro de postare, te ofitici? Interpreting fraza ca o ironie nu ca o afirmație adevărată, rezulta ca celalalt este motivul adevărat! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iunie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 38 minute, merck a spus: Antivaxerii au aparut odata cu fortarea/constrangerea oamenilor sa se vaccineze. Daca nu se incordau autoritatile si ramaneau doar la a face propaganda nu apareau antivaxeri, insa nici rata de vaccinare nu era asa de ridicata. Tu nu ai aruncat ochii peste gard la vecini (unde nu exista nici sosoace nici preoti vizionari) sa vezi o realitate mai aproape de adevar, ci ai preferat sa te uiti doar in ograda unde balciul este asigurat de papitoii pusi mai sus in paranteza. Exact ce e cu rosu, este situatia mea. Initial am spus MAI ASTEPT sa vad ce si cum, fiind cam 60% nu, 40% da. Apoi cind am vazut magariile, am spus clar NU. In momentul in care au aparut constringerile, atunci am devenit ANTI. Alegerea mea, alegere care s-a dovedit foarte buna. Toti 3 am trecut prin covid, fara urmari, fara sechele, fara vaccin. Stau linistit. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Nu-i problema daca ma consideri nebun. Nu ma deranjeaza pentru ca nu-ti iese nimic din asta. Dar macar ai decenta pe viitor sa nu mai afirmi ca primim bani pentru postarile antivax. Intre timp unii incearca sa ridice batista de pe tambal: German courts start examining claims over Covid jabs sau aici: BioNTech faces first German lawsuit over alleged COVID vaccine side effects Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Nu am spus acel cuvint. Am spus probleme mentale. Iar cele doua situații nu se exclud, pot fi și simultan. Iar tu, doctor închipuit de pe fucibuci și yutube, nu poți să-mi zici mie ce sa spun și ce nu! Nu am spus acel cuvint. Am spus probleme mentale. Iar cele doua situații nu se exclud, pot fi și simultan. Iar tu, doctor închipuit de pe fucibuci și yutube, nu poți să-mi zici mie ce sa spun și ce nu! Link spre comentariu
merck Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 (editat) Acum 7 minute, sesebe a spus: Nu am spus acel cuvint. Am spus probleme mentale. Iar cele doua situații nu se exclud, pot fi și simultan. Iar tu, doctor închipuit de pe fucibuci și yutube, nu poți să-mi zici mie ce sa spun și ce nu! Pai spune mai exact la ce te referi cand scrii: probleme mentale? Ti-am zis (si chiar este serios): nu ma deranjeaza daca sunt considerat nebun! Rusinos este cand unul care se crede sanatos ia ceata de la un nebun! Eu in nebunia mea continui sa ma informez despre covid pentru a vedea exact cu cine am de-a face. Am nevoie sa stiu pe viitor ce masuri sa iau (poate sa parasesc UE) pentru a nu simti gheara lor in spate! La noi in UE s-a pus batista pe tambal, dar in alte parti adevarul nu este bagat sub pres: https://academic.oup.com/eurheartj/advance-article/doi/10.1093/eurheartj/ehad339/7188747?utm_source=substack&utm_medium=email&login=false Citat Vaccination-related myocarditis incidence was highest in males between the ages of 12 and 17 years (5.29 cases per 100 000 persons) deci 5,29 copii nevinovati din 100.000 trebuie sa faca miocardita cand sunt in afara oricarui pericol doar pentru ca chegii batrani sa prinza ziua de maine? Ai copii sau nepoti? Ai fost de acord cu porcaria de a vaccina copiii??? P.S. De ce se doreste sa se inchida capitolul covid asa repede? Mai sunt si alte rahaturi care pot iesi la iveala? Vechile pandemii se studiaza si astazi si acum in 2023 noi dorim sa nu se mai vorbeasca despre covid??? Editat Iunie 19, 2023 de merck Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iunie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 31 minute, merck a spus: Eu iau cam 1000 euro de postare, te ofitici? Daca tot pomenesti de explicatie rationala, raspunde-mi si mie: cine ar plati pentru postari antivaccin??? Peste tot autoritatile au facut lobby la vaccinare! Bogatii sunt batrani si au interes sa ii vaccineze pe ceilalti pentru a nu se infecta ei, deci cine scoate banu' pentru posturi antivaccin??? Stii cine nu a incetat si nu va inceta niciodata sa lupte? Ala care doreste ca adevarul si dreptatea sa triumfe! Cine a palmat informatia despre vaccin? Eu sau Pfizer? Daca informatia era la liber (cum este normal si corect) care crezi ca ar fi fost evolutia profiturilor Pfizer??? La inceput nu autoritatile spuneau: vaccinul este sigur? Pai cum se face ca din cele 4 vaccinuri: Pfizer, Moderna, AZ si J&J a ramas foar unul safe, respectiv Pfizer? Daca 3 nu au mai fost sigure, au mintit sau nu autoritatile??? Aaaa, pai autoritatile au voie sa minta si eu sa stau ca prostu' si sa inghit minciunile lor! Eu vreau sa cada capete! Doar asa in viitor nu se vor mai repeta greselile si lumea va continua drumul pe un fagas normal. Daca acum nu cad capete, in viitor cine va plusa mai mult va face legea!!! Exaaaaact! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Opreste vaccinul raspandirea bolii? Nu! Din contra cei vaccinati au imprastiat bale pline de virusi intr-o veselie. Daca suina de sosoaca scoate tot felul de cacaturi pe gura cu cipuri. oculta, solzi. infertilitate pt. 3 generatii si alte astfel de bazaconii la polul opus avem acelasi soi de inteligenti ce cred orice tampenie debitata de autoritati si mananca rahat turcesc cu polonicul ca te vaccinezi pt. stoparea pandemiei, pt binele semenilor tai s.a.m.d. Te vaccinezi pt. binele tau, ca e mai mult sau mai putin eficient, e alta discutie. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iunie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2023 Big like! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 În zona noastă sunt niște chinezi ce au magazine cu marfă specifică de pe Aliexpress, chinezoaica ce vinde poartă de ceva timp mască tot timpul când vinde.Știe ea ceva.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 (editat) Imi reiterez parerea vis a vis de cei care continu cu propaganda antivaccin: Nu neaprat, poate multi au toate vaccinurile facute, dar maninca si ei o piine din postat rahaturi pe internet sau au interese opuse noua, adica traiesc de pe urma celor morti si a urmasilor acestora! e o industrie mai mare, mai complexa si mai dezvoltata decit am crede. de ce nu ar plati si propagandisti pe internet? Acum 38 minute, validae a spus: În zona noastă sunt niște chinezi ce au magazine cu marfă specifică de pe Aliexpress, chinezoaica ce vinde poartă de ceva timp mască tot timpul când vinde.Știe ea ceva.... Stie! a auzit ca probabil multi conationali de-ai ei au avut probleme in Europa ca presupusi raspindaci de virus! Sau e vre-o conspiratie mai noua??? Editat Iunie 19, 2023 de Marele Savant Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 oră, AlpHs00 a spus: Opreste vaccinul raspandirea bolii? Nu! Din contra cei vaccinati au imprastiat bale pline de virusi intr-o veselie. Daca suina de sosoaca scoate tot felul de cacaturi pe gura cu cipuri. oculta, solzi. infertilitate pt. 3 generatii si alte astfel de bazaconii la polul opus avem acelasi soi de inteligenti ce cred orice tampenie debitata de autoritati si mananca rahat turcesc cu polonicul ca te vaccinezi pt. stoparea pandemiei, pt binele semenilor tai s.a.m.d. Te vaccinezi pt. binele tau, ca e mai mult sau mai putin eficient, e alta discutie. Lasa teoria asta. ...,.ce e greu de inteles ? Virusul face mutatii prea repede ,actualmente doar cele majore sunt la 57.... Vaccin s a facut pt 2... Asa cum nu se tine pasul cu gripa care are variatii HxNx , care nu sunt prea multe ,nu se tine pasul deloc cu Sars Cov 2. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 (editat) Eu cred ca mult mai multi (printre care si cei cu ochi albastri) ce se dau apolitici au avut de castigat in urma ghesiftului cu vaccinul. In aceasta industrie au fost foarte multi bani spre deosebire de asa zisa industrie la care faci dumneata referire. Altfel nu ar fi fost atat de agresiva campania de vaccinare desi in varf de pandemie gunoaiele alea galbene in frunte cu dulapul au facut marele congres. @Усилитель ce teorie sa las? Vaccinul nu a oprit si nu opreste propagarea virusului indiferent de mutatii, ce e greu de inteles? Am zis clar ca eficienta sa e alta discutie. Editat Iunie 19, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
Postări Recomandate