Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acces hard drive extern

moshu flo

Postări Recomandate

Facand o revizie la arhivele plasate pe HDD externe, am dat de urmatoarea belea:

Atat cu Total Comander cat si cu My computer sau cum s-o mai fi chemand acum programelu'

ala, discul e plin, dar sunt listate doar 3 fisiere, un iso mic, o pagina web pentru inscrierea

dispozitivului la serviciul de asistenta si un document despre garantie, toate cativa MB din cei 3 TB

ai dispozitivului.

Cum as putea accesa fisierele care exista (cf. informatiei despre spatiul ramas liber), dar nu apar

in lista de directoare, subdirectoare, foldere?

Cu multumiri, Florin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• moshu flo

2

• Sorin2015

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

D-l Vali: windows 10, desigur. Nu s-a mai scris de ceva mai mult de 1 an pe acel hdd.

D-l Sorin: interesanta solutie, voi cauta sa descarc un linux, dar nu prea am experienta cu OS de genul

"live" (rulat de pe cd sau memory stick?)

E posibil sa-i fi cauzat faptul ca l-am conectat la port USB fara a-l alimenta mai intai?

Multumesc,

PS Alte hdd functioneaza ok.

Link spre comentariu

E posibil să i se fi corupt tabela de alocare, fișierele sunt acolo, dar nu știe unde încep.

Există însă programe de recuperare care pot face asta.

Lucrul cu un ,,live cd,, e simplu, se poate scrie (cu Rufus) un Linux mic și pe un stick de câțiva Gb, iar odată introdus în calculator, vei putea rula sistemul de operare direct de pe stick, el putând accesa și porturile USB.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări