Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare incinte acustice

ben012580

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ben012580

7

• Shambala

4

• daniel_2004

3

• Усилитель

2

• 4 luni mai târziu...

una din cele mai bune boxe din lume....

carcasa antivibratii din beton special....difuzoare extraordinare.... nu am gasit pretul....

https://german-highend.com/en/products/the-best-loudspeakers-in-the-world/

( pt cine intelege contine si informatii utile...din care se poate invata .....)

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

update...... aceeasi intrebare ca la inceput doar ca s-a schimbat amplificatorul :hdgfhgdf....... doresc sa-i rog pe ce-i mai experimentati sa-mi recomande niste incinte acustice pentru un Kenwood ka 801. multumesc anticipat

Link spre comentariu

Precizari necesare :  

- Buget, noi sau sh, muzica ascultata, asteptari [acustice], camera de auditie, sursa de semnal, etc.

Link spre comentariu

in general inclin spre boxe vintage dar nu exclud nici variamta celor noi.... muzica ascultata este de toate genurile mai putin manele.....camera de auditie este undeva la 20 de metri patrati. sursele sunt un pickup AudioTehnica lp120 (urmeaza upgrade la technics) si Akai gx 635d..... iar la buget cu cat mai ieftine cu ata mai bine : )))))..... 

ma tenteaza niste Sansui sp-x 7000.... oare cum or fi (nu le-am ascultat ca sunt departe)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări