sonic11 Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 (editat) Ce integrat e? Ai toate șansele sa găsești în comerț. Verifica conzi sau mai bine shimba-i Editat Iunie 8, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2023 Sursa e cu lnk364 l am inlocuit , dar face la fel a devenit un fel de ambitie . O sa schimb si electroliticii , dar ma cam indoiesc de succes . poate gasesc totusi un donor pe undeva , macar de test Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 Daca ai un condensator defect pe ramura de feedback principal , tensiunea nu este la valoarea stabilita din proiectare si atunci integratul mareste factorul de umplere pentru a tine tensiunea in limite . Asta inseamna un curent mai mare prin transformator > think about Te incapatanezi sa faci ce e mai complicat si in ordine haotica . Bafta . Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Iunie 9, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2023 Electroliticii din secundar au fost schimbati deja , am omis sa confirm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 9, 2023 Partajează Postat Iunie 9, 2023 tiuitul poate fi cauzat si de un consum marit pe una din tensiunile secundare. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 Am disponibila o sursa de 5v si 12V de foarte buna calitate. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Pentru Bogdan-imagine sursa. DSCN7463.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate